Mara Banica a fost invitata in cadrul emisiunii La Maruta, unde a acceptat provocare sosurilor iuti. Vedeta a marturisit ca Bianca Dragusanu a a dezamagit-o foarte mult si nu o va putea ierta niciodata.

Mara Banica a participat la emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici. Vedeta a acceptat invitatia pentru a participa la emisiunea lui Catalin Maruta, unde a raspuns la o serie de intrebari sensibile.

Vedeta a marturisit ca Bianca Dragusanu este persoana publica din Romania care a dezamagit-o cel mai mult. Aceasta a amintit escapada sa la Paris alături de fotbalistul Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav.

„N-aș mai crede-o niciodată. Mi se pare așa că… contextul respectiv… Era căsnicia cu Victor. Noi făceam subiectul fără subiecți, ne adunam și începeam și o tocam. Ea când a venit la Dan la emisie, noi am fost foarte apropiate. Am ajutat-o în foarte situații. Suceala asta, nu știu, m-a dezamăgit.

Cum e să te duci cu Cristea, mai știi? Am ținut la ea foarte mult. Eu am avut și cu Oana Roman un conflict fățiș. Din clipa în care a născut, mi-am promis că niciodată când una din doamnele din showbiz devine mămică nu am să mai zic nimic nasol”, a spus Mara Bănică.

Întrebată care este cel mai enervant prezentator de la noi din țară, Mara Bănică l-a nominalizat pe Luis Lazarus. Aceasta a susținut că moderatorul vorbește foarte mult și, prin urmare, nu își exercită meseria cu profesionalism.

Vorbește foarte mult. Nu a înțeles niciodată că moderatorul de televiziune trebuie să se și oprească”, a declarat Mara.

Pusă în situația ipotetică de a se căsători cu cineva din showbiz, Mara Bănică a susținut că l-ar alege pe Ion Țiriac, datorită situației sale financiare.

Cine este, de fapt, tatal copilului Marei Banica! Imagini in premiera cu barbatul