Mesajul scris pe masca purtata de Gabriela Firea, in ziua Alegerilor Locale

Masca Gabriela Firea. Ce mesaj scria, de fapt, pe ea, in ziua Alegerilor Locale
Masca Gabriela Firea. Ce mesaj scria, de fapt, pe ea, in ziua Alegerilor Locale

Masca Gabriela Firea. Ce mesaj scria, de fapt, pe ea, in ziua Alegerilor Locale? Dincolo de tinuta eleganta, fostul primar al Capitalei a reusit sa atraga atentia romanilor si cu masca purtata. Asortata cu nuanta sacoului, parea sa o scoata si mai tare in evidenta pe Firea. Multa lume s-a intrebat daca incerca sa transmita vreun mesaj ascuns. Sau, daca acele desene au o semnificatie deosebita.

Atunci cand a intrat in sectia de votare de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivita, Gabriela Firea stia ca toate privirile vor fi asupra ei. Putini credeau insa ca va fi o aparitie atat de neobisnuita. Se pare ca cei de la Click au deslusit misterul. Masca a fost una atipica, cu niste imprimeuri deosebite, si ar fi costat doar 20 de lei.

Mesajul scris pe masca purtata de Gabriela Firea, in ziua Alegerilor Locale

Masca purtata de fostul primar la vot este cumparata de la Art Safari. Acesta este muzeul temporat, organizat la Pavilionul de Arta Bucuresti sub patronajul Primariei Capitalei. Pentru ca evenimentul, ajuns la cea de-a saptea editie, a avut loc acum in plina pandemie, vizitatorii au putut cumpara si masti sanitare drept suveniruri.

Asa asata de aproape masca purtata de Gabriela Firea, in ziua alegerilor locale. Sursa foto: Click

Masca Gabriela Firea. „Mastile au fost create de Art Safari, avand la baza lucrari din diferite expozitii. Sunt din material textil si costa 20 de lei. Inca se mai gasesc la vanzare, azi fiind ultima zi de expozitie”, au declarat organizatorii, conform sursei citate anterior.

Atunci cand a vizitat muzeul, Firea a ales o masca dedicata expozitiei lui Sabin Balasa. Acesta este un pictor contemporan, celebru pentru nuantele sale de albastru si personaje de basm. Se pare ca masca s-a asortat perfect cu sacoul albastru si cu pantalonii crem, purtati ieri dimineata la vot.

Citeste si: Cine este sotia lui Nicusor Dan. Ce meserie are Mirabela Gradinaru