Medicii au inceput sa planga. De ce a ajuns acest tanar din Iasi in pragul comei alcoolice

tanar iasi coma alcoolica

Medicii din Iasi au ramas fara cuvinte dupa ce au auzit povestea unui pacient. Este vorba despre un tanar de 30 de ani care a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a baut 1 litru de tuica.

Potrivit bzi.ro, Ionel Banica a crescut la un Orfelinat din Constanta de la varsta de 6 ani, dupa ce mama lui l-a parasit. Desi era singurul copil pe care il avea, femeia l-a abandonat de dragul unui taximetrist din Brasov.

La varsta de 14 ani, Ionel a fost luat de catre bunica lui si adus intr-o comuna din Iasi. Bucuria tanarului nu a durat prea mult, deoarece doi ani mai tarziu bunica lui s-a stins din viata. Mama lui a vandut garsoniera in care locuia, iar acum doarme intr-o casa parasita.

Din pacate, Ionel este dependent de alcool de la varsta de 16 ani. Este singurul lui remediu pentru a scapa de cosmarul care i-a chinuit copilaria. Luni la pranz, tanarul a ajuns la UPU de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi dupa ce a consumat 1 litru de tuica.

“Nu-mi aduc aminte cum am ajuns aici. Stau in podul unei case parasite. Nu am nici usa la pod. Numai eu stiu ce frig cumplit indur. Un om batran la care am fost la treaba mi-a dat un litru de tuica. Mi-a spus sa mai beau cate o gura cand simt ca mi-e frig. Dar eu am baut toata sticla. Nu-mi aduc aminte unde am cazut. Am rugat oamenii de prin sat ca sa ma bage undeva sa lucrez, dar acum ca e iarna, mai greu gasesti de lucru”, a povestit cu lacrimi in ochi tanarul, pentru sursa citata.