Meghan Markle si controversele. Sotia lui Harry evita subiectele sensibile, de dragul familiei

Meghan Markle si controversele. Sotia lui Harry evita subiectele sensibile, de dragul familiei
Meghan Markle si controversele. Sotia lui Harry evita subiectele sensibile, de dragul familiei

Ducesa de Sussex Meghan Markle a spus ca evita sa spuna ceva prea “controversat”. Motivul? Teama sa nu-si puna familia “intr-o situatie de risc”.

Vorbind la un summit virtual, Meghan a spus ca, in schimb, a ales sa vorbeasca despre subiecte “destul de directe, cum ar fi exercitarea dreptului de vot”.

A spus ca nu s-ar simti mandra daca nu ar incerca sa “faca aceasta lume mai buna” pentru fiul ei.

Meghan Markle, indemnuri politice interpretate gresit

Ducele si ducesa i-au indemnat recent pe alegatorii SUA sa “respinga discursul de ura”.

Ducele de Sussex a facut remarcile intr-o emisiune de televiziune, alaturi de sotia, sa luna trecuta. A fost prima lor aparitie la televiziune, de cand au incetat sa mai lucreze ca membri regali, la inceputul anului.

De asemenea, cuplul a cerut cetatenilor americani sa voteze la viitoarele alegeri prezidentiale ale tarii.

Mesajul de la iesirea din cabina de vot, transmis de printul Harry impreuna cu Meghan Markle, a creat controverse in randul americanilor. Un purtator de cuvant al Sussex-urilor a declarat ca indemnul nu se refera la niciun partid politic si la niciun candidat, ci sunt doar “un apel la decenta”.

Meghan Markle a aparut marti la Summit-ul “Cele mai puternice femei din ultima generatie”, organizat doar pentru membrii Fortune. Meghan a fost intrebata daca maternitatea a facut-o mai curajoasa sau mai prudenta.

Maternitatea, ocazie neasteptata de a schimba lumea

Vorbind de la casa ei din California, Meghan Markle a raspuns: “Este interesant, pentru ca te face mai curajos. Te face atat de ingrijorata de lumea pe care o vor mosteni, asa ca lucrurile pe care le poti tolera devin din ce in ce mai putine. In fiecare zi te intrebi: Cum pot face asta mai bine pentru el? Cum pot face aceasta lume mai buna pentru Archie? Si aceasta este o parere cu care este de acord si sotul meu.”

Ducesa de Sussex evita subiectele sensibile

“In acelasi timp, ma feresc sa pun familia mea intr-o situatie de risc prin anumite lucruri, asa ca incerc sa fiu destul de clara cu ceea ce spun si sa nu provoc controverse. In schimb, vorbesc despre lucruri care par destul de directe – cum ar fi exercitarea dreptului de vot”.

Meghan Markle a adaugat: “Ca parinte ma pot bucura de toata distractia si toate jocurile cu fiul meu, dar nu as putea sa ma simt mandra de mine ca mama daca nu as sti ca nu imi fac datoria de a face lumea un loc mai bun pentru el”.


Sursa: BBC
Foto: newsweek.com si fashionista.com