Mihai Margineanu, infectat cu Covid-19! Ce simptome a avut actorul din Las Fierbinti: ‘Mi-a fost rau…’

Mihai Margineanu, infectat cu Covid-19!
Mihai Margineanu, infectat cu Covid-19!

Mihai Margineanu, indragitul actor din Las Fierbinti, a fost infectat cu Covid-19. A facut anuntul pe pagina personala de Facebook, acolo unde a anuntat si ce simptome i-au dat batai de cap. In ce stare se afla acum, de fapt, vedeta ProTV?

Se pare ca ar fi primit diagnosticul in data de 15 aprilie, iar la inceput a avut parte de o forma usoare. Cu toate ca nu a avut simptome violente, a decis sa mearga totusi la Institutul Matei Bals din Capitala, acolo unde a fost consultat de medici. Acestia au decis ca starea actorului este una stabila si l-au trimis acasa.

Citeste si: Ce meserie aveau actorii din Las Fierbinti, inainte sa apara la ProTV. Cu ce se ocupau Robi, Rata si Branzoi

Mihai Margineanu, infectat cu Covid-19! Ce simptome a avut

„In jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adica am facut Covid) exact inainte cu o zi sa plec in vacanta cu ai mei. Fara simptome, o forma usoara si fara complicatii.

Am mers la Matei Bals pentru evaluare, am facut toate analizele, care m-au impresionat chiar si pe mine si s-a decis ca sunt in regula. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medical”, a scris Mihai Margineanu.

Citeste si: Mihai Bobonete din Las Fierbinti, marturie dureroasa. Ce s-a intamplat cu fetita lui

„Dupa aia mi-a fost rau si nu mi-a mai placut. M-a durut capul si m-am simtit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am ras mult cu fii-mea si cu mama fii-mea, adica ea (ca si ea a comis-o cu aceeasi boala si acelasi tratament).

Dupa care ne-a trecut! In doua saptamani am plecat cu toate alea in ordine si cu masca pe mecla pe unde a vrut muschiul nostru”, a mai spus Mihai Margineanu.

Citeste si: Pandemia strica actoria. Vedetele din Las Fierbinti nu mai au voie sa filmeze in barul lui Bobita si in casa lui Celentano