Mike Tyson contra Roy Jones Jr. – EGALITATE. Cati bani au incasat sportivii pentru meciul demonstrativ

Meci demonstrativ Mike Tyson contra Roy Jones Jr. Cati bani au incasat sportivii?
Meci demonstrativ Mike Tyson contra Roy Jones Jr. Cati bani au incasat sportivii?

Meciul dintre Mike Tyson si Roy Jones Jr. a fost categoric unul spectaculos. Sportivul in varsta de 54 de ani a surprins pe toata lumea. Confruntarea s-a terminat la egalitate. Cati bani ai incasat jucatorii pentru meciul demonstrativ?

Mike Tyson contra Roy Jones Jr.. Detalii din meciul demonstrativ

Mike Tyson a dominat lupta cu Roy Jones Jr. Arbitrii au hotarat insa ca nu exista un invigator, asa ca s-a strigat EGALITATE. Celebrul sportiv in varsta de 54 de ani a declarat la final ca ar fi meritat sa castige, dar se multumeste si cu o remiza. Avand in vedere varstele lor, sportivii au reusit sa se lupte spectaculos pret de 8 runde. Partida a fost apreciata de specialisti, iar in timpul acesta comentariul lui Snoop Dogg a facut ziua tuturor: “Parcă sunt doi dintre unchii mei care se luptă la grătar”.

Punctaje: 76-76, 79-73 in favoarea lui Tyson si 80-79 in favoarea lui Roy Jones Jr.

Cat au incasat?
Mike Tyson va primi zece milioane de dolari pentru acest meci, declarand inca de la inceput ca toti banii vor fi donati in scopuri caritabile. De cealalta parte, Roy Jones o sa incaseze personal cecul de 1 milion de euro care-i revine.

Meci Mondial intre Mike Tyson contar Roy Jones Jr. Cat au incasat sportivii?

Presa internationala: “Anul 2020 e comoplet”

The New York Times: “Pentru ca 2020 să fie complet, Mike Tyson a urcat din nou în ring. Imaginile cu Mike Tyson în ring, la 54 de ani, au devenit în scurt timp virale. Nu a fost chiar un meci în adevăratul sens al cuvântului, Mike Tyson și Roy Jones Jr au oferit un demonstrativ. A fost mai mult un show care ne-a făcut să fim nostalgici după trecut, decât un meci de box autentic”.

Gazzetta dello Sport: “Show-ul de revenire al lui Tyson s-a terminat la egalitate. După opt runde pline de clasă în compania lui Roy Jones Jr, arbitrii nu au găsit un învingător. Acum putem deja să ne gândim la un al doilea meci. La 15 ani de la ultima gală, Iron Mike Tyson a luptat într-un mod epic, eroic”.

BBC: “Mike Tyson și Roy Jones Jr au depășit temerile organizatorilor și au pus în scenă un meci suficient de spectaculos. Tyson a fost în formă maximă, a reușit să livreze câteva lovituri impresionante. Nimeni nu s-a declarat dezamăgit de prestația celor doi”.

Marca: “Revenirea lui Tyson s-a terminat cu o remiză, însă nimeni nu poate contesta clasa campionului. Tyson și Jones Jr au oferit câteva lovituri care ne-au amintit de vremurile în care se aflau în vârf”.