Mircea Badea nu a ținut cont că este coleg de trust cu Răzvan Simion și a postat un mesaj devastator pentru Răzvan Simion. Un moment din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani l-a scos din sărite pe prezentatorul de la Antena 3.

În fiecare dimineață, de luni până vineri, Simion și Dani Oțil au o mulțime de invitați interesanți. Printre aceștia s-a numărat și Diana Mihăilă, cea care i-a învățat pe telespectatori cum să se organizeze mai bine, potrivit enews24.ro.

Însă, la un moment dat, una dintre burtierele de pe ecran a inclus o greșeală gramaticală. Acest lucru nu a trecut neobservat pentru realizatorul de televiziune. Mircea Badea a ținut să facă totul public pe contul lui de Instagram.

“Cultivatia nu e usor. De-aia gradinarii de la teveu ar trebui redati agriculturii. A win-win situation, cum ar zice paysanii anglo-saxoni”, a scris Mircea Badea.

Iubitul lui Carmen Brumă nu se ferește să își expună părerile, indiferent cât de controversate sunt. În trecut, după ce Răzvan Simion și-a recunoscut relația cu Lidia Buble, cântăreața a fost de-a dreptul umilită public de către prezentatorul Antena 3.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

„Fac un apel pentru fetele tinere din showbiz care intamplator au tati preoti sau pastori: sa nu mai declare public, ele sau tatii lor, ca sunt virgine! Este dezgustator! Pentru ca treaba asta este o chestiune atat de intima incat nu priveste pe nimeni altcineva! Doar daca nu cumva este un anunt public pe sistemul „Hai, Doamne, mai simtiti-va si voi!”, a spus atunci Mircea Badea, conform Cancan.