Mircea Badea, reactie neasteptata dupa ce Vlad Voiculescu a fost demis! ‘Nici domnul Citu nu e chiar o zambila’

mircea badea florin citu
Mircea Badea, reactie neasteptata dupa ce Vlad Voiculescu a fost demis! 'Nici domnul Citu nu e chiar o zambila'

Demiterea lui Vlad Voiculescu i-a luat pe multi prin surprindere. Mircea Badea nu a ramas indiferent si l-a “intepat” pe Florin Citu. Miercuri seara, la Subiectiv, prezentatorul de la Antena 3 a tinut sa comenteze decizia de inlocuire a Ministrului Sanatatii.

Citeste si: Selly ii raspunde lui Mircea Badea! Cum l-a umilit pe prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea, reactie neasteptata dupa ce Vlad Voiculescu a fost demis!

“Cu privire la ce s-a intamplat astazi: este incantator pur si simplu, pe de o parte sufar ca domnul Vlad Voiculescu nu mai este ministrul Sanatatii, mie imi placea foarte mult, facea o treaba extraordinara pe care romanii o meritau, deci din acest punct de vedere sunt, iata, foarte mahnit, dar pe de cealalta parte sunt foarte incantat pentru ca asta inseamna totusi viata democratica.

Adica unii spun ‘dom’le, Citu are dreptul sa faca lucrurile astea. Pai da, dar si ceilalti au dreptul sa nu mai sustina Guvernul. Nu sunt obligati sa sustina Guvernul – poate nu mai vor, de exemplu. Si, pana la urma, asta este viata democratica, nu? Ce se intampla in acest moment pare destul de clar, ca fotografie de moment.

E clar ca domnul Citu s-a saturat de Vlad Voiculescu, poate din motive corecte, desi nici domnul Citu nu e chiar o zambila, si s-a dus la domnul presedinte, i-a cerut acceptul – ‘domnu’ presedinte, hai sa-i incalecam pe astia, ca nu se mai poate. ‘Te sustin’, i-a zis presedintele si atunci domnul Citu l-a executat pe domnul Voiculescu”, a spus Mircea Badea.