Mireasa din Radovan – fantoma care ii sperie pe soferi. Cele mai inspaimantatoare locuri din Romania

Mireasa din Radovan - fantoma care ii sperie pe soferi. Cele mai inspaimantatoare locuri din Romania
Mireasa din Radovan - fantoma care ii sperie pe soferi. Cele mai inspaimantatoare locuri din Romania

Mireasa din Radovan. Localnicii din comuna doljeana Radovan isi fac cruce in atunci cand sunt intrebati de fantoma din padure. Legenda spune ca o tanara saraca, venita din Moldova, s-a spanzurat. Asta s-ar fi petrecut in urma cu mai bine de 60 de ani. De atunci, Mireasa, asa cum este numita fantoma, apare imediat dupa lasarea intunericului. De obicei le apare brusc oamenilor in fata.

Cei mai speriati sunt soferii, pentru ca fantoma apare din senin. Astfel risca sa faca accident. Multi se jura ca femeia le trecut chiar prin fata ochilor. Ii terorizeaza pe soferi, dar si pe cei care vor sa se plimbe prin padure.

Mireasa din Radovan – fantoma care ii sperie pe soferi

„Nu si-a gasit linistea. S-a spinzurat aici in padurea Radovan. Noi nu venim niciodata singuri aici. Ne este frica. Mireasa a fost vazuta de multe persoane. Multi soferi au facut accident imediat dupa ce au vazut fantoma. Eu nu am vazut-o niciodata, dar un vecin s-a intalnit de cateva ori cu ea. Cand a vazut-o a luat-o imediat la fuga. De atunci nu a mai mers niciodata in zona respectiva“, spune Ion Tica, conform adevarul.ro.

Mireasa din Radovan. Oamenii din Radovan povestesc ca tanara se numea Ileana. Ea a plecat din Moldova in cautarea unui trai mai bun. S-a angajat la un barbat bogat din Radovan, care a inceput imediat sa ii faca ochi dulci.

Fata nu a cedat avansurilor lui, dar a fost violata si a ramas insarcinata „Nu a putut trece peste acest lucru si peste faptul ca trebuia sa aduca pe lume un copil nedorit. A mers in padurea Radovan si s-a spanzurat de o creanga”, mai povestesc localnicii.

Cele mai inspaimantatoare locuri din Romania

Mireasa din Radovan. Mai tarziu s-a dovedit ca fata nu era gravida, de fapt. “Toata lumea spune ca era foarte frumoasa, iar baietii erau tot timpul in preajma ei“, a mai povestit un localnic. Soferii care trec prin padurea Radovan sunt sfatuiti sa nu incetineasca sau sa se uite in alta parte decat inainte. Asa a intrat acest loc in topul celor mai inspaimantatoare locuri din Romania. Alte zone care le starnesc fiori pe sira spinarii multor romani sunt Padurea Hoia Baciu sau Balta Vrajitoarelor.