Mirela Vaida a facut anuntul momentului despre Acces Direct! Fanii au aflat ce se intampla cu emisiunea de la Antena 1 in luna august a acestui an. Se pare ca telespectatorii vor avea parte de o surpriza uriasa!

Cu toate ca echipa pleaca in vacanta, emisiunea ramane de post. Cum este posibil acest lucru? Se pare ca toti cei care produc Acces Direct au decis sa nu isi lase balta telespectatorii si sa inregistreze, in avans, mai multe editii speciale.

Mirela Vaida, anuntul momentului despre Acces Direct!

Nu doar editiile vor fi unele de colectie, ci si invitatii vor fi unii cu adevarat special. Mirela a facut anuntul pe contul ei de Facebook, spre marea bucurie a urmaritorilor din mediul online.

“Buna dimineata! Iata-ne si in luna august! Nu, nu plecam in vacanta inca! De fapt, Acces Direct nu ia vacanta! Ba, dimpotriva, am pregatit editii de colectie cu invitati speciali: Cezara Dafinescu si Rodica Popescu-Bitanescu, (sarbatoritele lunii august).

Elisabeta Lipa, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Carmen Tanase, Gabriel Dorobantu, Sida Spataru (vaduva lui Dan Spataru), Maria Buza si muulti altii!! Fiti cu ochii pe noi vara asta!

Veti avea parte de momente emotionante si interviuri de exceptie! Pana atunci, ne vedem in direct, zilnic, ora 17, la @acces_directoficial Va imbratisam cu drag!”, a scris Mirela Vaida, pe contul ei de Facebook.

Ce salariu incaseaza Mirela Vaida pentru emisiune

Prezentatoarea Antena 1 este si cantareata, are si o familie numeroasa, dar reuseste sa se ocupe de toate cu zambetul pe buze. Acum s-a aflat si ce sume ii intra lunar in cont, din partea sefilor.

Vedeta Antena 1 primeste, de fapt, doua salarii: unul pentru emisiunea Acces Direct si unul pentru emisiunea Te cunosc de undeva, in care apare in rolul de concurenta. Cu toate ca suma incasata de Mirela nu este deloc una de neglijat, se pare ca este insa doar jumatate din ceea ce primea Simona Gherghe, fosta gazda Acces Direct.

Vezi AICI suma totala!