Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct! Cine i-a luat locul la Antena 1

Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct! Cine ii va lua locul la Antena 1
Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct! Cine ii va lua locul la Antena 1

Veste neasteptata pentru fanii ei! Mirela Vaida a fost inlocuita la Acces Direct. Chiar vedeta Antena 1 a facut anuntul in editia de vineri, 26 martie 2021. Cu aceasta ocazie a mai dezvaluit si cine este persoana care ii va lua locul de prezentatoare.

Din fericire, nu este vorba despre o inlocuire permanenta. Mirela Vaida a lipsit doar in ziua de luni, 29 martie. Motivul este cat se poate de intemeiat. Prezentatoarea Acces Direct nu a putut fi prezenta in platoul emisiunii pentru ca participa la filmarile de la Te cunosc de undeva.

Citeste si: Cine este, de fapt, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Imaginile anului la Antena 1

Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct! Cine ii va lua locul la Antena 1

Cea care a prezentat Acces Direct a fost Emilia Ghinescu, indragita cantareata de muzica populara.

”Luni nu voi fi prezenta la emisiune pentru ca se filmeaza semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a tinut locul si data trecuta, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marti in direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni va asteapta Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a spus Vaida, la Antena 1.

Citeste si: A fost totul regizat?! Mirela Vaida rupe tacerea. Vedeta Antena 1 da cartile pe fata, dupa ce a fost atacata

Recent, am asistat la niste scene socante la Antena 1, in platoul emisiunii Acces Direct! O femeie complet dezbracata a intrat in platou si a aruncat o piatra spre prezentatoare. Din fericire, agresoarea a fost imobilizata rapid de catre un coleg al Mirelei. Vedeta Antena 1 a fost afectata in mod vizibil de acest atac, izbucnind in lacrimi. Ulterior, Vaida a continuat sa prezinte emisiunea.

Citeste si: Ce s-a intamplat in platoul Acces Direct, cu 10 minute inainte ca Mirela Vaida sa fie atacata. A aparut imaginea care spune tot