MMA: “Razboiul sexelor de categorii diferite” Darina Madziuk (63 de kg) – Grigory Chistyakov (240 kg)

Lupta istorica MMA: Darina contra lui Grigory
Lupta istorica MMA: Darina contra lui Grigory

Una dintre cele mai controversate lupte din istorie. Rusia a fost gazda unui eveniment deosebit in istoria MMA. Evenimentul a fost criticat de multi dintre fanii artelor martiale mixte fiind numit drept dezgustator. Darina Madzyuk l-a infruntat in cusca pe Grigory Chistyakov.

Meci istoric MMA. Darina Madzyuk a intrat in cusca cu Grigory Chistyakov

Una din cele mai ciudate lupte din istoria artelor martiale mixe a avut loc in urma cu cateva zile in Rusia. Luptatoarea MMA Darina Madzyuk a intrat in cusca cu youtuber-ul Grigory Chistyakov. Sportiva profesionista si creatorul de continut au fost protagonistii unor scene incredibile. Curios nu este numai faptul ca o femeie si un barbat s-au duelat, ci diferenta de kilograme dintre cei doi.

Grigory a dat dovada de o mobilitate incredibila pentru greutatea sa, ba chiar s-a rostogolit pe podea de cateva ori inainte de lupta cu rivala lui. Darina a evitat loviturile acestuia si l-a pus la pamant la un moment dat. Grigory nu a mai rezistat si arbitrul a oprit confruntarea. “Nu stiam ce sa fac”, a recunoscut creatorul de continut dupa meci, potrivit Marca. „Dezgustător” și „rușinos” au fost cuvintele alese de Marc Goddard pentru a descrie lupta.

Istoria MMA-ului

TOP 10 PPV vândute de UFC
1. McGregor vs Khabib – 2,400,000 PPV
2. McGregor vs Diaz 2 – 1,600,000 PPV
3. McGregor vs Diaz 1 – 1,317,000 PPV
4. Usman vs Masvidal – 1,300,000 PPV
5. McGregor vs Alvarez – 1,300,000 PPV
6. Lesnar vs Mir – 1,300,000 PPV
7. McGregor vs Aldo – 1,200,000 PPV
8. Lesnar vs Carwin – 1,160,000 PPV
9. Rousey vs Holm – 1,100,000 PPV
10. Rousey vs Nunes – 1,100,000 PPV

“O cusca in care intrau 2 oameni si se bateau fara reguli si fara limita de timp, pana renunta unul. Era voie orice, inclusiv degete in ochi si tras de par! Ideea a fost a familiei Gracie, celebrul clan brazilian care a dezvoltat si popularizat Jiu Jitsu Brazilian in toata lumea. Acestia erau cei mai cunoscuti batausi din Brazilia, o tara in care BJJ-ul si Luta Livre (o alta forma de arta martiala fara reguli) au dus un razboi sangeros in arene timp de zeci de ani de zile. Helio Gracie, seful familiei, a vrut sa demonstreze intregii lumi eficienta stilului lor, adus in anii ’80 in USA. Acestia au reusit ce si-au propus, Royce Gracie, unul dintre cei mai slabi si mai putin atletici membri ai familiei, finalizandu-si toti adversarii timp de 3 gale la rand, devenind cel mai bun luptator din lume la acea vreme”, arata sport.ro.