Motivul cutremurator pentru care aceste fetite isi vindeau jucariile pe o strada din orasul Roman: N-avem încotro

fetite jucarii roman

Intamplare cutremuratoare in Roman! Doua fetite, de 9 si 12 ani, asezate pe un carton, au fost surprinse in timp ce isi vindeau jucariile pe strada! Ele au marturisit adevaratul motiv pentru care au recurs la acest lucru!

Fetitele au fost surprise sambata, langa scarile Colegiului National Roman Voda, in timp ce stateau pe un carton, alaturi de jucarii, potrivit monitorulneamt.ro. Tinerele de 9 si 12 ani au scos la vanzare jucariile de plus, dar si creioane colorate!

Iasmina, eleva in clasa a V-a si surioara mai mica, Iuliana raspundeau cu o lacrima in coltul ochilor celor care le intrebau de ce vor sa-si vanda jucariile.

Se pare ca nu si-au dorit sa recurga la acest gest, dar nu au avut de ales: „Ca să achite mama facturile. N-avem încotro”, a spus copila din clasa a V-a, ferindu-şi ochii.

„Trebuie să le plătim că sunt foarte mari şi ne taie altfel curentul”, spun copilele, făcând referire la alocația abia le ajunge de mâncare celor şase frați.

„Suntem acasă şase fraţi, mama e bolnavă. Tata mai lucrează cu ziua, dar în ultima vreme mai greu găseşte de treabă. Şi alocaţiile noastre abia ne ajung să mâncăm. Mama a spus că trebuie să facem rost de bani să achităm facturile la curent. Trebuie să le plătim că sunt foarte mari şi ne taie altfel curentul”, povestește cu lacrimi în ochi fetița.