Drama in familia Iulianei Marciuc. Tatal prezentatoarei s-a stins din viata, iar inmormantarea trebuie sa aiba loc duminica, 13 martie 2022. Din pacate, vedeta nu a reusit sa scoata din spital trupul neinsufletit al parintului ei.

Iuliana Marciuc anunța, sambata, prin intermediul unui mesaj scris pe contrul de Facebook, faptul că tatăl ei se stinsese din viață din cauza unei boli despre care nu a oferit informații suplimentare.

Prezentatoarea i-a informat pe toți cei care au ținut la tatăl ei când va avea loc slujba de înmormântare. Ceremonia ar fi trebuit să fie desfășurată duminică, la ora 13.00. Din păcate, „din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog”, așa cum subliniază Iuliana, ridicarea trupului neînsuflețit al bărbatului nu a fost posibilă, iar data înmormântării a fost mutată. 

„Dragi prieteni și colegi ai mei și ai tatălui meu, vă anunț cu tristețe și revoltată că din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatăl meu decedat nu a fost externat astăzi. Cu scuze, vom reprograma înmormântarea. Vă mulțumim pentru înțelegere! Vom anunța data și ora când Alecu Marciuc va fi depus la biserica, sperăm LUNI, 14 martie Una dintre ultimele fotografii arată pasiunea lui pentru fenomenul UFO”, a fost descrierea pe care Iuliana Maricuc a scris-o alături de fotografie în care Alecu Marciuc pozează fericit lângă figurina unui extraterestru.

Iuliana și-a exprimat revolta într-un nou mesaj pe care l-a scris pe pagina unei rețele de socializare și a distribuit o fotografie în care tatăl ei apare de figurina din masă plastică a unei ființe extraterestre. Potrivit mărturisirilor vedetei,  Alecu Marciuc a fost dintotdeauna pasionat și fascinat de fenomenele paranormale și de extratereștri. 

„Tatăl meu iubit, soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet, om de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic „leu „a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00 iar acum este liniștit. Rugați-vă pentru multă lumina în drumul lui spre lumea de la „Hotarele posibilului „unde știa sigur că-l așteaptă un nou început. Voi pregăti eu,singură,volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este”, a fost mesajul prin care Iuliana a anunțat decesul părintelui său, Alecu Marciuc.