Munti a reusit sa castige in 2019 show-ul culinar Chefi la cutite de la Antena 1 si a incasat 30.000 de euro, marele premiu. Concurentul a reusit sa slabeasca aproape 100 de kg dupa ce s-a terminat concursul.

Mihai Munteanu a cucerit in 2019 publicul emisiunii Chefi la cutite. A luat marele premiu, iar dupa filmari si-a facut o operatie de stomac. Pana in prezent, Munti a reusit sa slabeasca aproximativ 100 de kilograme.

Dupa interventie, chef Munti si-a schimbat total stilul de viata si a ajuns de nerecunoscut. Nu mai spui ca e aceiasi persoana de la filmarile Chefi la cutite.

“Era normal la un moment dat sa fac chestia asta, mai ales ca am avut-o si pe logodnica mea aproape. Ea si-a facut chestia asta (operatia nr) acum un an si jumatate. Chiar mai da jos si acum. Are o mica problema cu rontaitul. Ea m-a indemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am facut chestia asta. Mi-a fost frica. 20.00 de chestii mi-au trecut prin cap. Nu inteleg lumea care-si face operatie si se apuca sa manance… eu ma vad pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile dupa operatie ai dieta. Nu ai cum sa mananci. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzatie de foame. Doctorul mi-a zis ca trebuie sa ajung la 85 de kilograme”, a marturisit Munti.

Mihai Munteanu a decis sa imparta premiul de 30.000 de euro cu echipa sa, alaturi de care a luptat in finala Chefi la cutite. “Premiul a fost al echipei, asa este firesc”, a marturisit Munti.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

“Este foarte important sa fii tu, sa nu joci niciun rol. La finalul show-ului, realizezi ca adevaratul castig sta in echipa, nu in premiul de 30.000 de euro. Si acum tin legatura cu fostii mei colegi, ne scriem, ne sfatuim, iesim impreuna”, a mai declarat castigatorul ultimul sezon Chefi la cutite de la Antena 1.