Mutare bomba in televiziune! Vedeta ProTV a ajuns prezentatoare la Antena 1. Cand o poti vedea la TV

Mutare bomba in televiziune! Vedeta ProTV a ajuns prezentatoare la Antena 1
Mutare bomba in televiziune! Vedeta ProTV a ajuns prezentatoare la Antena 1

Mutare bomba in televiziune! Nimeni nu se astepta ca vedeta ProTV sa ajunga prezentatoare la Antena 1. Se pare ca a trecut peste rivalitatea dintre cele doua posturi, iar acum telespectatorii o pot urmari intr-o emisiune de succes.

Este vorba despre Irina Fodor, sotia prezentatorului emisiunii Burlacul de la Antena 1, Razvan Fodor. Ea a facut parte, in trecut, din echipa Vocea Romaniei. Se pare ca acum planul financiar se imbina cu cel sentimental, pentru ca Irina a ales sa lucreze pentru acelasi post TV ca partenerul ei de viata.

Citeste si: Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct! Vedeta Antena 1 a facut anuntul: ‘Plec!’

Mutare bomba in televiziune! Vedeta ProTV a ajuns prezentatoare la Antena 1

Desigur, momentul in care Gina Pistol a anuntat ca ii va ceda locul Irinei s-a lasat cu multe lacrimi si emotii. Insa, in momentul in care se filmau editiile care sunt difuzate acum pe TV, sarcina Ginei devenise prea avansata ca sa mai poata continua in rolul de prezentatoare.

„Pentru mine a fost o mare bucurie sa fiu cooptata la acest proiect, dar si o mare surpriza. Am avut emotii mari in prima zi de filmare, atat de mari incat am facut febra musculara la picioare de la cat am tremurat!

Insa Gina mi-a facut o prezentare foarte frumoasa si emotionanta, iar chefii, concurentii lor si echipa de productie m-au primit cu bratele deschise.

Citeste si: Antena 1 planuieste sa il dea afara de la Neatza cu Razvan si Dani

O sa vedeti in editia din seara asta, a plouat cu pupaturi si imbratisari. Tot Gina a avut grija sa imi faca un scurt ‘training’ inainte de a prelua proiectul si m-a pregatit pentru ce avea sa urmeze.

Nu a fost deloc usor sa preiau un proiect de la jumatate, pentru ca a trebuit sa prind firul povestii pentru fiecare concurent din mers, sa fiu pe faza la glumele ‘interne’ ale chefilor, si sa am atentie sporita la regulile probelor, asa ca sper ca publicul sa imi ierte micile stangacii de inceput de drum”, a declarat Irina Fodor.

Citeste si: Ce salarii au Razvan Simion si Dani Otil la Antena 1! Te asteptai la aceste sume?