Actorul Tudorel Filimon a devenit cunoscut in Romania dupa ce a interpretat personajul Nea Popa din serialul La Bloc difuzat pe Pro TV. Se pare ca ultimele evenimente din viata l-au dat peste cap pe indragistul artist.

Tudorel Filimon a avut parte de un calvar in ultimii ani. In anul 2013, actorul a imprumutat suma de 35.000. de euro de la o societate financiara nebancara, iar la data incheierii contractului, Tudorel Filimon a fost anuntat ca timp de 24 de luni va fi scutit de plata ratelor, scrie wowbiz.ro.

Mai mult, la doar cateva luni de la data semnarii contractului, societatea financiara a declarat scadenta aticipata a creditului si i s-au solicitat toti banii inapoi. La scurt timp s-a trecut la executarea silita pentru o suma aproape dubla: 471.000 de lei.

In acel moment s-a ajuns la scoaterea la licitatie a vilei sale din Andronache, care a fost vanduta pentru aproximativ 90.000 de euro la acea data, insa chiar si dupa vanzare, actorul a ramas dator cu 62.000 de lei.

Tudorel Filimon si sotia lui, Draguta, au pierdut orice sansa de a-si recupera casa pentru care au muncit toata viata. S-au judecat timp de cinci ani, iar acum instanta le-a respins definitiv contestatia la executare silita. Judecatorii au respins apelul sotilor Filimon ca fiind nefondat.

Tudorel Filimon s-a nascut pe data de 26 iulie in Bucuresti si a devenit cunoscut pentru rolul Nea Popa din serialul La Bloc de la Pro TV. In 1980 i s-a acordat Premiul pentru cea mai buna interpretare masculina la Festivalul Teatrului Scurt din Oradea pentru rolul Nae din piesa de teatru Schite de I. L. Caragiale si Premiul de popularitate de la Festivalul Teatrului Scurt Arrezo pentru rolul Varga din piesa O sarbatoare princiara de Teodor Mazilu.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: XML_ERR_NAME_REQUIRED at line 1, column 2

Mai mult, actorul a primit in 1983 premiul pentru interpretare al ziarului Scanteia tineretului – Gala Tanarului Actor, Costinesti – pentru rolul Tatal din piesa de teatru Nu sunt turnul Eiffel de Ecaterina Oproiu.

In anul 1985 i s-a acordat Marele premiu – Gala Tanarului Actor – Costinesti pentru rolul Tatal din piesa de teatru Poate Eleonora de Gellu Naum. A primit in 2004 – Premiul de excelenta acordat de Primaria Municipiului Bucuresti.