Nunta in secret la Antena 1! Prezentatorul TV s-a casatorit. Socant ce rochie a purtat mireasa

Nunta in secret la Antena 1! Prezentatorul TV s-a casatorit. Socant ce rochie a purtat mireasa
Nunta in secret la Antena 1! Prezentatorul TV s-a casatorit. Socant ce rochie a purtat mireasa

Nunta in secret la Antena 1! Bucurie mare pentru fanii indragitului prezentator TV! Unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania a decis sa isi uneasca destinul cu aleasa inimii lui.

Ceremonia a avut loc pe o plaja superba din Thassos, iar petrecerea a durat o saptamana, informeaza 7Iasi. Doctor Cezar, cel care prezinta emisiunea Hello Chef alaturi de Roxana Blenche, s-a casatorit cu Manuela Alexuc. Mireasa a reusit sa socheze pe multa lume pentru ca purtat o rochie extrem de… transparenta!

Nunta in secret la Antena 1! Prezentatorul TV s-a casatorit

Cezar Amititeloaie, asa cum este numele lui in buletin, a avut zeci de invitati la nunta, toti fiind imbracati in alb. Mireasa a reusit insa sa fure toate privirile cu aparitia ei sexy. Pozele au fost realizate de fotograful Catalin Palosanu, fiind apoi distribuite de proaspetii casatoriti pe conturile lor de pe retelele de socializare.

Fotograf: Catalin Palosanu

Doctorul Cezar este in varsta de 49 de ani, desi nu isi arata deloc varsta din buletin. El a absolvit Facultatea de Medicina din Iasi, apoi a fondat brandul Vivertine. Acest proiect ofera o gama diversa de servicii, de la sala de fitness, la consultatii medicale. Cezar este, la baza, medic specialist cardiolog, antreprenor, pasionat de sport, psihologie si nutritie.

El a decis sa isi dedice viata si cariera pentru a-i invata pe oameni sa previna problemele de sanatate, dar si sa isi imbunatateasca stilul de viata. De anul acesta, prezinta si emisiunea Hello Chef la Antena 1, alaturi de Roxana Blenche, finalista Chefi la Cutite.

Fotograf: Catalin Palosanu

Manuela Alexuc, superba mireasa, a absolvit in 2010 cursurile Facultatii de Filosofie si Stiinte Politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Apoi a urmat si un master in Economie si Afaceri Internationale. Din anul 2017, lucreaza ca PR si manager de vanzari la Vivertine, alaturi de sotul ei.