O alta tragedie loveste fara mila familia Melencu. Decesul tatalui Luizei socheaza pe toata lumea

Claudiu Melencu a murit fara sa stie ce s-a intamălat, de fapt, cu Luiza
Claudiu Melencu a murit fara sa stie ce s-a intamălat, de fapt, cu Luiza

Tragedie fara margini in familia Melencu. Cazul Caracal e chiar plin de semne de intrebare, familiile fetelor disparute nu mai au lacrimi si griji destule pentru adolescentele care au plecat din sanul lor fara urma, iar tatal Luizei a murit fara sa stie ce s-a intamplat, de fapt, cu fiica sa. Barbatul s-a stins din viata inainte de a-i face dreptate micutei lui.

Tragedie fara margini in familia Melenncu! Tatal Luizei a murit

Situatia familiilor implicate in cel mai grav caz al zilelor noastre e de neimaginat. Momentele crunte vin acum din nou in dreptul mebrilor familiei Luizei Melencu, dupa ce tatal acesteia a murit inainte de a-i face dreptate. Claudiu Melencu a plecat de pe aceasta lume nestiind ce s-a intamplat cu singura sa fata, iar tocmai disparitia ei i-a agravat starea de sanatate. Si-a dorit doar sa o gaseasca, dar soarta a ales alta cale pentru el. Claudiu a murit in cursul serii de marti, din cauza unor probleme de sanatate agravate de situatia in care se afla el si cei dragi de mai bine de un an de zile.

Trist, neimpacat si cu o sumedenie de intrebari fara raspuns, asa a murit tatal Luizei. Dorinta sa de a sta fata-n fata cu cel care este cap de afis in acest caz nu s-a concludat. Bunicii tinerei disparute au declarat ca barbatul suferea enorm de mult si nu stia ce sa mai faca sa afle adevarul despre ce s-a intamplat in acea zi. Claudiu Melencu era convins ca fiica sa nu a murit si ca se afla undeva departe de meleagurile noastre.

Claudiu Melencu, tatal uneia din adolescentele disparute fara urma din Caracal, a murit indurerat si plin de intrebari


”Nici nu stiti cat suferea”

“Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”
Prietenii tatalui Luzei