O femeie a gasit sute de bilute misterioase in casa. A pus poza pe internet si a ramas socata. Ce erau, de fapt

O femeie a gasit sute de bilute misterioase in casa. A pus poza pe internet si a ramas socata. Ce erau, de fapt
O femeie a gasit sute de bilute misterioase in casa. A pus poza pe internet si a ramas socata. Ce erau, de fapt

O femeie a gasit sute de bilute misterioase in casa. Se aflau in casuta de joaca a copiilor ei si nu a stiut cum sa reactioneze. A ramas fara cuvinte cand a vazut asa ceva, parca erau din filmele de groaza. Nu s-a dat seama ce sunt, de fapt, asa ca a facut mai multe poze, pe care le-a postat pe Facebook.

Citeste si: Copilul care s-a nascut cu o inima in frunte. Cand a implinit 4 ani, a socat o lume intreaga! Ce s-a vazut atunci pe fata lui

Le-a cerut ajutorul celor care o urmaresc online si a primit mai multe raspunsuri, pana a aflat adevarul. Unii sustineau ca ar fi oua de insecte sau seminte de fructe. Alti prieteni din mediul virtual s-au gandit la fecale de insecte ori umplutura din jucarii. Care era, de fapt, realitatea si cum a fost lamurit misterul bilutelor neobisnuite?

O femeie a gasit sute de bilute misterioase in casa. A pus poza pe internet si a ramas socata

Conform celor de la Stirile ProTV, se pare ca situatia a fost lamurita de catre un entomolog. Kathy Ebert este expert in studiul insectelor si a anuntat ca este vorba, de fapt, despre oua de molii.

„Daca mai asteapta cateva zile, probabil ca va vedea omizile iesind. Moliile pot depunde gramezi de oua, deci daca a fost prinsa acolo ar fi putut sa depuna sute de oua”, a spus Kathy Ebert, entomolog la Universitatea din Queensland, conform Daily Mail.

Creatura care a ingrozit milioane de oameni. Ce este, de fapt, aparitia bizara

Ce este, de fapt, creatura care a ingrozit milioane de oameni? Pare parca venita dintr-un film de groaza. Cu toate acestea, este cat se poate de reala. Pare sa fie o creatura cu par si tentacule. Poza cu ea a devenit imediat virala. Multi au spus ca ar da foc casei, daca ar gasi asa ceva.

Citeste si: O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Dupa ce si-a dat seama ce inseamna, s-a cutremurat!

Imaginea a rupt internetul in doua, mai ales ca putini au vazut asa ceva in viata lor. Cu toate ca are un aspect terifiant, se pare ca este vorba despre o insecta chiar des intalnita in Asia si in Australia. Nici nu este de mirare, caci acel continent este faimos pentru animalele ciudate.

Vezi AICI imaginile incredibile.