O femeie a ingrijit o batrana din Italia. Cand s-a citit testamentul pacientei, femeia a inlemnit. Ce a putut sa ii lase mostenire

batrana italia avere bandanta

O femeie a ingrijit o batrana din Italia, care era o fosta profesoara. Dupa ce a murit, a aparut necrologul in care i-a pomenit atat pe fostii ei elevi, cat si pe medicii care au avut grija de ea in ultimii ani de viata. Insa, nu aceasta a fost marea surpriza. Se pare va fosta profesoara a lasat o mostenire colosala, in valoare de 25 de milioane de euro.

Citeste si: Incredibil ce si-a facut un vasluian in casa. Poza virala care a facut inconjurul internetului

Printre cei care au primit o parte din aceasta suma se numara o serie de organizatii si spitale din Italia, dar si femeia care a avut grija de ea in ultimii ani din viata. Mai precis, conform publicatiei din Peninsula, Corriere della Serra, ingrijitoarea va incasa suma de 3,7 milioane de euro.

O femeie a ingrijit o batrana din Italia. Cand s-a citit testamentul pacientei, femeia a inlemnit

Edmonda Marisa Cavanna a murit in data de 9 decembrie 2020, la Genova. Avea 96 de ani si a lasat in urma 25 de milioane de euro mostenire. In total, de aceasta suma valoreaza 16 institutii, precum Spitalul Gaslini sau spitalul Galliera din capitala Liguriei.

Citeste si: Ce pensie colosala primeste Monica Tatoiu. Avea un salariu de 10.000 de euro

Acestea vor primi inclusiv banii rezultati in urma vanzarii vilei in care a locuit batrana din Peninsula, care valoreaza 3 miliaone de euro, conform Digi24. Ceilalti norocosi sunt nepoata pacientei, cativa dintre prietenii acesteia, curatorul care i s-a adresat timp de 30 de ani doar cu apelativul “dumneavoastra”, precum si cea care a ingrijit-o pe batrana.

Citeste si: Pare o poza banala, dar acunde un detaliu terifiant. Ti-ai dat seama ce se vede in imagine? Adevarul care iti va da fiori pe sira spinarii

Eroare RSS: https://www.fanatik.ro/cross/haihui is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Mismatched tag at line 6, column 8

Oamenii care au cunoscut-o personal au sustinut ca era o fire extrem de religioasa, care nu s-a casatorit niciodata. Traia retrasa si facea numeroase acte de caritate. Insa, nu i-a placut vreodata sa se laude cu acest lucru.