O femeie a sapat in gradina, cand a auzit un suierat care venea din pamant. Sagibat Islammagomedova, o femeie din Daghestan, o republica din Caucaz, a avut parte de socul vietii ei. Muncea in curte impreuna cu fiul ei, atunci cand s-a petrecut ceva straniu. Sapa pamantul si a auzit un suierat care a speriat-o.

O femeie a sapat in gradina, cand a auzit un suierat din pamant

Cu toate ca prima data s-a ferit, curiozitatea a invins frica si a vrut sa afle despre ce este vorba. A continuat sa sape in acelasi loc, pana a aflat cauza acelui sunet terifiant. Sub pamantul din gradina ei se afla un cuib plin ochi de serpi. In cele din urma, femeia a decis sa ii omoare, pentru a nu-si pune familia in pericol, informeaza realitatea.net.

Tatal si-a dus zilnic fetita de trei ani, sa ii arate mormantul pregatit pentru ea. Motivul real este sfasietor!

Tatal si-a dus zilnic fetita de trei ani la mormantul pregatit chiar pentru ea, dar motivul nu este cel la care v-ati gandi. Parintii fetitei i-au sapat groapa in care micuta urma sa isi doarma somnul de veci. In fiecare zi, tatal s-a jucat cu ea in groapa respectiva. Fetita se numeste Zhang Xinlei si s-a nascut in China.

Citeste si: Legatura secreta dintre Madalina Manole si Maria Dragomiroiu. Totul a iesit acum la iveala

Dupa nastere, parintii ei au aflat ca micuta sufera de o tulburare de sange. Parintii nu au avut alta alternativa decat sa ii explice ce se intampla si sa o pregateasca pentru ceea ce urma. Isi cheltuisera deja toate economiile pe care le mai aveau pentru tratamente, dar niciunul nu daduse rezultate.

Citeste AICI toata povestea.