O femeie cu COVID-19 s-a sinucis in baia Spitalului Judetean Bistrita. Detalii din cazul socant

O femeie internata dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19 s-a sinucis in baia Spitalului Judetean Bistrita
O femeie internata dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19 s-a sinucis in baia Spitalului Judetean Bistrita

O femeie în vârstă de 55 de ani care a fost internată la Spitalul Județean Bistrița s-a sinucis într-o baie a instituției de la etajul al patrulea. Cum s-a petrecut totul și ce detalii se cunosc despre cazul acesteia?

Sinucidere Bistrita: O femeie diagnosticata cu COVID-19 si-a luat viata in baia spitalului judetean

Caz socant la Bistrita! O femeie in varsta de 55 de ani s-a sinucis in cursul serii trecute intr-un grup sanitar de la etajul 4, conform unui comunicat al unitatii medicale. Pacienta a fost gasita in stare de inconstienta de catre asistente. Totul s-a petrecut in jurul orei 04:00, moment in care medicii au intervenit sa o salveze, dar din pacate resuscitarea nu a mai dat rezultate, iar cateva clipe mai tarziu a fost declarat decesul. Conform detaliilor specialistilorm corpul femeii prezenta doua plagi injungiate, “una latero-cervicală dreapta şi una în hemitoracele stâng, în zona submamară.” Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili exact imprejurarile in care a survenit decesul femeii. La momentul actual se asteapta rezultatul de la necropsie.

„Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”
Comunicat remis de Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita

Caz socant Bistrita. O femeie cu COVID-19 s-a sinucis in baia Spitalului Judetean

Alte detalii

“O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”
Comunicat Spitalul Judetean Bistrita