O mai stii pe Iulia Fratila? Ce s-a ales de prima asistenta TV din Romania. Daca o vezi, nici nu o mai recunosti!

O mai stii pe Iulia Fratila? Ce s-a ales de prima asistenta TV din Romania. Daca o vezi, nici nu o mai recunosti!
O mai stii pe Iulia Fratila? Ce s-a ales de prima asistenta TV din Romania. Daca o vezi, nici nu o mai recunosti!

O mai stii pe Iulia Fratila? A fost prima asistenta TV din Romania si era si una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune, la inceputul anilor 2000. Insa, a disparut brusc de pe micile ecrane, apoi nu s-a mai stiut nimic despre ea. Care a fost motivul, cu ce se ocupa acum si cum mai arata Iulia?

Iulia Fratila a atras mereu atentia datorita frumusetii ei. In anul 1993, a castigat titlul de Miss Constanta. A reusit sa obtina si locul doi la concursul Miss Romania. A devenit prima asistenta TV din tara noastra, a fost co-prezentatoare a emisiunii Roata Norocului, dar si a matinalului de la Prima TV.

Citeste si: Iti aduci aminte de Lorelai Mosnegutu, castigatoarea Romanii au Talent? Ce s-a ales de ea, dupa ce a castigat marele premiu la ProTV

O mai stii pe Iulia Fratila? Ce s-a ales de prima asistenta TV din Romania

In anul 2008, primea o veste crunta, care i-a schimbat total viata: a fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica, informeaza Redactia.

„Cand am fost diagnosticata si trebuia sa ma hotarasc la ce metoda de tratament sa apelez, m-am tot gandit ce-ar trebui sa schimb la viata mea. Si am ajuns la concluzia ca nu imi acord timp mie deloc, astfel ca am inceput sa ies mai mult cu prietenii, sa vad piese de teatru, sa ma preocup de mine”, povestea Iulia intr-un interviu mai vechi, la Antena 2.

Citeste si: Cum arata acum Nicoleta Luciu. Transformarea este totala! Fanii au reactionat imediat

Asa arata acum Iulia Fratila. Sursa foto: Redactia.ro

In prezent, fosta vedeta de televiziune locuieste in Texas, USA. Lucreaza la un centru pentru copiii bolnavi de autism inca din anul 2011. Ea sustinea ca nodulii de la san au disparut de la sine, dupa o serie de tratamente naturiste. In anul 2008, se retragea oficial din showbiz.

Atunci s-a mutat initial in Spania, alaturi de sotul ei, Radu Runcan. Ulterior, viata i-a dus pe alte drumuri si au inceput de la zero in Texas.

„De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburari din spectrul autismului in SUA. Ofer consiliere gratuita familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19”, a scris Iulia Fratila, anul trecut, pe pagina de Facebook Romania Autism Project by Iulia Runcanu, conform sursei citate anterior.

Citeste si: A fost o mare vedeta din Romania, dar acum nu o mai recunosti! Ce s-a ales de ea, dupa ce a disparut de la TV