Fosta sotie a unui actor din Baywatch a ajuns intr-o stare deplorabila. Femeia a lucrat ani buni ca model, iar frumusetea ei atragea toate privirile. Din pacate insa, acum isi duce traiul de pe o zi pe alta, in conditii mizere. Cu toate acestea, refuza sa renunte la acest stil de viata.

A ramas pe drumuri inca din 2016. Fostul model de fitness in varsta 37 de ani, Loni Willison, i-a socat pe admiratorii ei cu ultimele imagini in care a fost surprinsa. Ea a fost casatorita cu unul dintre actorii care au cunoscut faima in serialul Baywatch, Jeremy Jackson. El juca rolul fiului personajului principal, jucat de David Hasselhoff, Hobie Buchannon.

Femeia traieste acum pe strazile din Venice Beach. Sufera de ani buni din cauza dependentei de droguri, dar si a problemelor mentale. A fost recunoscuta de jurnalisti in timp ce isi plimba lucrurile intr-un carucior pentru cumparaturi.

Loni le-a spus ca se descurca bine, dar si ca nu a mai avut vreun contact cu fostul ei sot de ani de zile. „Nu vreau sa ma ajute nimeni”, a declarat ea. Loni a fost casatorita cu actorul Jeremy Jackson din anul 2012. Doar doi ani mai tarziu, divortau cu scandal. Loni l-a acuzat, atunci, pe fostul ei sot ca a incercat sa o stranguleze in timpul unei altercatii violente.

Fosta sotie a unui actor din Baywatch aparea, pe timpuri, in pictoriale, pe copertele revistelor de fitness. In 2018, declara pentru presa ca a ajuns pe strazi dupa ce si-a pierdut locul de munca. Nu a mai fost in stare sa plateasca lunar chiria si a suferit o cadere nervoasa. Chiar daca prietenii ei au incercat sa o scape de dependenta de droguri, a refuzat.