Oana Lis a facut anuntul trist: A murit! Dumnezeu sa-l ierte!

oana lis a murit tatal ei

Oana Lis trece prin momente grele! Tatal ei a murit in Spania, iar anuntul a fost facut de ea pe o retea de socializare! Potrivit postarii de pe Facebook, sotia lui Viorel Lis nu mai tinea legatura cu parintele ei.

Tatal Oanei Lis a murit. Barbatul a decedat in Spania, acolo unde locuia de mai multa vreme! Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis pe Facebook!

Azi am aflat ca a murit taică-meu,in Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle in cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa etc Nu aveam o relație in prezent dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a gresit in viata asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Fb, nu de la preotul care se ocupa de înmormântarea lui si de bunurile, asigurarea si bănutii rămași . Dumnezeu sa-l ierte!”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana are grija de Viorel Lis

Oana Lis a dezvăluit că de teama ca Viorel Lis să nu se îmbolnăvească de COVID-19, care a pus pe pauză întreaga planetă, s-a transformat în frizerița acestuia și a recunoscut că situația în care se află nu este deloc ușoară, dar din dragoste este dispusă să facă orice pentru soțul ei.

“Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. Eu îi fac masaj lui Viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mine. Nu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund”, a declarat Oana Lis.