Oana Lis, in lacrimi! Ce s-a intamplat cu Viorel Lis. Din pacate…

Oana Lis, in lacrimi! Ce s-a intamplat cu Viorel Lis. Din pacate...
Oana Lis, in lacrimi! Ce s-a intamplat cu Viorel Lis. Din pacate...

Oana Lis a fost acuzata multa vreme ca s-a casatorit cu fostul edil doar pentru banii lui. Timpul a trecut, iar ea le-a demonstrat tuturor ca o leaga o iubire uriasa de sotul ei, in pofida diferentei mari de varsta. Acum insa, viata lor este foarte grea. Ce se intampla, de fapt, cu Viorel Lis?

Din pacate, problemele de sanatate ale fostului primar al Capitalei sunt unele destul de grave, iar tratamentele sunt costisitoare. Oana sustine ca pensia pe care o primeste sotul ei este insuficienta, ba chiar de-a dreptul rusinoasa, tinand cont de functia pe care a ocupat-o in trecut Viorel Lis.

Citeste si: Trist: Viorel Lis abia mai merge! Medicii i-au spus sa nu se astepte la minuni

Oana Lis, in lacrimi! Ce s-a intamplat cu Viorel Lis

Dupa ce ani de zile nu a fost nevoita sa munceasca, acum Oana trage din greu pentru fiecare leu, pentru ca nu le ajung banii din pensia lui Viorel.

“Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tanara, mai am si eu nevoie de o manichiura, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei dupa ce a fost primar general.

Nu este ca pensionarii din SUA care merg in cadru, in vacante si au bucuriile lor. Noi abia ne platim medicamentele. Daca Viorel iesea la pensie imediat, dupa ce a fost la primarie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat si a ajuns sa ia cat o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a declarat Oana, pentru Click.

Citeste si: Oana Lis a facut anuntul trist: A murit! Dumnezeu sa-l ierte!

Pensia de 3.000 de lei nu le ajunge pentru medicamente

Recent, Viorel Lis a fost internat. In acea perioada, doar medicamentele pentru o singura saptamana au costat cat toata pensia pe care o incaseaza de la stat. Toata aceasta drama a fost o adevarata lectie pentru Oana Lis, care a decis sa stranga cat poate pentru zilele negre.

“Nu stiu daca sunteti in tema, dar la un AVC minor trebuie sa faci RMN. Am dat 12 milioane de lei vechi ca sa nu stam in asteptare. Medicamentele costa foarte mult, unele sunt subventionate de stat. Ia 11-15 pastile in mod normal, insa statul ii da doar 7 pastile gratuit pentru ca are statut de revolutionar.

Are niste parestezii din cauza statului in casa, s-a atrofiat de la perioada asta sedentara. Am facut test Dopller. Daca nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astazi in viata. Din fericire am inceput sa castig si eu din sedintele de la terapie. Nu am un salariu asa mare, pentru ca depinde de clientii pe care ii am.

Nu ma pot angaja program intreg deoarece trebuie sa fiu cu Viorel tot timpul, sa am grija de el. Am invatat lectia asta pentru batranete. O sa-mi strang bani si chiar ma gandesc la o pensie privata. Altfel o sa patesc mai rau ca Viorel”, a mai spus Oana Lis.

Citeste si: Veste soc in showbiz! Oana si Viorel Lis se pregatesc sa devina parinti. Au facut anuntul fericit