Oana Zavoranu il ataca pe Selly. Atentie: cuvinte dure

oana zavoranu selly

De cateva zile, Oana Zavoranu a inceput sa vorbeasca pe paginile sale de socializare despre diferite persoane publice din Romania. Astazi, fosta sotie a lui Pepe si-a spus parerea despre vloggerul Selly.

Dupa ce a luat la rand influencerii din Romania, Oana Zavoranu a ajuns la Selly. Zilele trecute, un fan a intrebat-o pe bruneta ce parere are despre celebrul vlogger.

“M-am uitat vreo 30 de secunde ca nu am rezistat mai mult. I-as da numai suturi in c… si palme peste cap ca in Benny Hill”, a spus Oana Zavoranu, potrivit wowbiz.ro.

Se pare ca bruneta nu are o parere foarte buna despre vedetele de pe internet, iar in vizorul ei pana acum s-au numarat Loredana Groza, Monica si Ramona Gabor, Cristina ICH, Alina Ceausan, Anda Adam sau Oana Roman.

Oana Zavoranu isi pregateste intrarea in online si se pare ca va avea o emisiune difuzata pe canalul ei de YouTube. “Mai intai voi fi doar eu, dupa care ma voi gandi la invitati. Sunt one woman show, nu prea am nevoie de lume ca sa intretin atmosfera, de obicei nu pre ii la sa vorbeasca. Reality show? Ar trebui sa fiu prea mult expusa, ma mai gandeasc”, le-a marturisit fosta sotie a lui Pepe fanilor sai.