Pandemia strica actoria. Vedetele din Las Fierbinti nu mai au voie sa filmeze in barul lui Bobita si in casa lui Celentano

Actorii din Las Fierbinti nu mai au voie sa filmeze la barul lui Bobita si la casa lui Celentano
Actorii din Las Fierbinti nu mai au voie sa filmeze la barul lui Bobita si la casa lui Celentano

Las Fierbinti sufera modifcari majore pe timp de pandemie. Cei mai iubiti actori care se perindau deseori la celebrul bar al lui Bobita si la casa lui Celentona nu vor mai fi vazuti acolo. Scenele filmate in locurile iubite de fanii serialului vor fi date uitarii.

Actorii din Las Fierbinti nu mai au voie sa filmeze in barul lui Bobita sau la casa lui Celentano

Viata in pandemie “e pustiu”. Criza sanitara continua sa faca modificari peste tot in lume, iar acum schimbarile cu care trebuie sa se obisnuiasca actorii, scenaristii si regizorii sunt referitoare la diferite scene si locatii pe care trebuie sa le cam piarda din vedere in perioada urmatoare. Potrivit click.ro, actorii nu mai au voie sa filmeze in barul lui Bobita si nici la casa lui Celentano, unde de obicei fanii serialului au putut urmari unele din cele mai amuzante si pe alocuri profunde discutii intre personaje. Filmarile pot avea loc insa doar in fata cladirilor, din cauza regulilor impuse de autoritati in actualul context pandemic.

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a declarat patronul barului în care au loc filmările cu Bobiţă, pentru click.ro.

Proprietarul casei lui Celentano a refuzat sa-si mai foloseasca locuinta pentru filmari

“Suntem din Fierbinţi, că doar ne-aţi găsit aici. Mi-am luat şi eu casă aici ca şi mulţi dintre actorii care joacă în serial (şi familia interpretei Dalidei, actriţa Ecaterina Ladin, s-a mutat aici, n.r.). Se mută lumea aici că e linişte. Da liniştea asta costă cam 600.000 de lei, atât e o casă pe aici. Dar e curat şi linişte. Aveţi ce să vedeţi pe aici. Mergeţi şi la fosta casă a lui Celentano (în serial e jucat de Adrian Văncică, n.r.). Acum nu se mai filmează nimic, au scos şi tot ce era pe casă, au mutat tot. Nu mai vrea omul să filmeze în curtea lui. S-a săturat să vină oamenii să o vadă ca la urs. A luat destui bani, îi ajunge”, a mai detaliat un domn pentru sursa citata.