Paul Maxim si Lavinia Ilcau: intalnire secreta la hotel. Maria Sandru i-a dat de gol pe concurentii Chefi la Cutite

Paul Maxim si Lavinia Ilcau intalnire secreta la hotel. Maria Sandru i-a dat de gol pe concurentii Chefi la Cutite
Paul Maxim si Lavinia Ilcau intalnire secreta la hotel. Maria Sandru i-a dat de gol pe concurentii Chefi la Cutite

Paul Maxim si Lavinia Ilcau. „Cristi nu exista pentru mine, am pus punct, fiecare isi vede de treburile lui. Am zis clar ca daca intru la duel vreau sa stau langa Paul”, a anuntat Diva lui Scarlatescu. Anuntul concurentei l-a luat prin surprindere pe Chef, iar Catalin Rizea a inceput sa glumeasca pe seama unei posibile idile intre cei doi, in editia din 24 noiembrie 2020.

„Cred ca o sa mergem la o nunta”, a glumit Rizea. Spre surprinderea telespectatorilor, Lavinia si Paul nu au negat ca ar exista o atractie intre ei. „Si eu o plac pe Lavinia. Hai sa fim seriosi. Nu e o fata urata, e o tipa misto”, a recunoscut Paul Maxim la testimoniale. Se pare ca lucrurile dintre cei doi s-au incins si in afara platoului de filmare.

Paul Maxim si Lavinia Ilcau: intalnire secreta la hotel. Maria Sandru i-a dat de gol

„Intre mine si Paul s-a nascut o chestie frumoasa, o prietenie…Poate va duce la mai mult? Nu stiu, nu am nici cea mai vaga idee. Normal ca o las sa evolueze si nu neg lucrul acesta. Ideea este ca noi nu suntem inca un cuplu. Eu am acasa pe cineva, el are pe cineva, dar ne simpatizam unul pe altul”, a marturisit Lavinia Ilcau in sezonul 8 Chefi la Cutite.

Paul Maxim si Lavinia Ilcau. Se pare insa ca cei doi au fost prinsi pe picior gresit, chiar pe holul hotelului. Cea care i-a dat de gol pe porumbei a fost rivala din Echipa Dungilor, Maria Sandru. Aceasta nu s-a ferit sa dezvaluite totul la TV. “Nu stiti voi unde stau eu la hotel, ce camera am eu, ce camera are Lavinia, mai multe nu va spun. Ce iubiti au acasa?! Si atunci ce cauta ei la 2 noaptea impreuna pe hol? M-am dus si langa usa sa ascult. Aaa, adica asa stau lucrurile, sa nu va prinda nimeni, asa-i? Ca i-am auzit”, a povestit Maria Sandru.

Cine este Lavinia Ilcau de la Chefi la Cutite, Diva lui Scarlatescu

Paul Maxim si Lavinia Ilcau. Diva este de meserie make-up artist. Are 33 de ani si este din Timisoara. Nu este prima ei participare la Chefi la Cutite. In sezonul anterior a obtinut doua cutite, dar nu a putut participa in bootcamp, din cauza locului de munca.

„Stiu ca nu par genul de om care sa stea in bucatarie, intre mirosuri si tigai, dar aparentele chiar insala”, spunea Lavinia in preselectiile sezonului 7 de la Chefi la Cutite. Cand a fost intrebata unde a invatat sa gateasca asa de bine, Lavinia a raspuns: „Am furat si experimentat acasa… Internet”.