Paula Seling si Radu Bucura s-au casatorit in urma cu 17 ani, iar acum presa scrie despre o ruptura a relatiei lor. Cantareata a fost contactata de ziaristi si a vorbit pentru prima data dupa dezvaluirile facute in ultima vreme!

Paula Seling a dezvăluit recent că a divorțat de Radu Bucura, cel care i-a fost manager și soț timp de 17 ani. De asemenea, vedeta a cerut să i se păstreze intimitatea deoarece în această perioadă dorește să se concentreze exclusiv pe carieră.

Paula Seling a cerut să i se respecte intimitatea deoarece se pregătește pentru un eveniment important și are nevoie de toată energia și liniștea.

„Am o mare rugăminte. Până pe 3 noiembrie sunt prinsă cu repetiții și pregătirea spectacolului jubiliar de la Chișinău, 25 de ani de carieră aniversați cu trei orchestre și mulți invitați la Palatul Național, unde am extrem de mult material de studiu și repetiții lungi și intense.

Vă rog mult sa înțelegeți că pentru așa evenimente este necesară toată energia și dedicarea. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Paula Seling, pentru Click!

De asemenea, în ceea ce privește divorțul, solista nu a dat prea multe detalii: „Așteptăm, de fapt, înțelegere din partea voastră!”, a declarat Paula Seling.

Radu Bucura, cel care i-a fost manager și soț timp de 17 ani, nu a dorit să ofere informații despre divorț, declarând că detaliile despre viața lui rămân private. De asemenea a mărturisit cine este actualul manager al Paulei Seling și cum se poate lua legătura cu el.

Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru sursa citată.