Pepe a confirmat relatia cu Yasmina! Primele declaratii: Suntem foarte la inceput

pepe yasmina ody noua iubita poze noi

Pepe si-a refacut viata alaturi de Yasmina Ody, o tanara de profesie make-up artist! Solistul a oferit primele declaratii si a recunoscut noua relatie! Tanara nu a dorit sa ofere multe detalii!

Vestea momentului in showbiz! Pepe are o noua iubita, la doar cateva luni de la divortul de Raluca Pastrama! Cei doi au fost fotografiati in urma cu doua zile in timp ce se saruta in public!

Astazi, cantaretul a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu Yasmina Ody! Pepe spune ca sunt la inceput si a explicat de ce nu doreste sa ofere multe detalii: “Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe pentru Click.ro.

In schimb, Yasmine nu a dorit sa ofere mai multe informatii: “Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”.

Cine este Yasmina Ody, noua iubita a lui Pepe

Yasmine este un cunoscut make-up artist si e cunoscuta in lumea buna din Bucuresti! Ea a cochetat ca si model! Tanara a defilat pe podiumul mai multor prezentari de moda!