Pepe, sarut in public cu noua iubita! Surpriza: cu cine a inlocuit-o pe Raluca Pastrama

iubita pepe yasmina cine este raluca pascu

Se pare ca Pepe si-a refacut viata dupa divort! Artistul a fost fotografiat in timp ce se saruta cu o tanara la un eveniment care a avut loc duminica!

Surpriza in showbiz-ul din Romania! Pepe a fost fotografiat in timp ce se saruta cu o satana la doar cateva luni de la divortul de Raluca Pastrama! Potrivit spynews.ro, este vorba despre Yasmine, o tanara de meserie make-up artist!

Se pare ca cei doi au mai fost surprinsi impreuna, dar astazi au dat relatia pe fata! Cei doi au mers astazi la un eveniment unde s-au imbratisat si s-au sarutat!

Cine este Yasmine, noua iubita a lui Pepe

Yasmine este un cunoscut make-up artist si e cunoscuta in lumea buna din Bucuresti! Ea a cochetat ca si model! Tanara a defilat pe podiumul mai multor prezentari de moda!

De ce a divortat Pepe de Raluca Pastrama

Se pare ca neintelegerile dintre ei au dus catre separarea cuplului. Raluca ar fi cea care a luat hotararea, iar Pepe merge mai departe. Divortul a avut loc la notar, iar artistul isi doreste sa isi creasca copiii frumos si sa aiba o “comunicare buna pentru educatia lor”.

Pepe si Raluca Pastrama s-au casatorit in anul 2014, iar nasii lor au fost cuplul Andra si Catalin Maruta. Au impreuna doua fetite: Rosa Alexandra Pascu si Maria Pascu.