Pericol urias! Ce inseamna daca gasesti o sticla la roata masinii

Pericol urias! Ce inseamna daca gasesti o sticla la roata masinii
Pericol urias! Ce inseamna daca gasesti o sticla la roata masinii

Daca ai masina parcata, vrei sa pleci undeva cu ea, dar observi ca ai o sticla de apa la una dintre roti, trebuie sa stii cum reactionezi. Ce inseamna daca gasesti o sticla la roata masinii? Ei bine, se pare ca este vorba despre o noua metoda de talharie care face ravagii in toata lumea. Mai multe persoane au inceput sa puna clipuri pe Youtube in care sa explice aceasta situatie.

Citeste si: O femeie a pus bicarbonat de sodiu in apa cu otet de mere si a baut de patru ori pe zi. Uluitor ce a simtit apoi

Conform acestui clip postat pe YouTube, hotii fixeaza o sticla de plastic in golul rotii din fata a masinii. In acest mod, soferul aude un sunet ciudat atunci cand porneste masina si alarmeaza. Asa cum va asteptati. conducatorul auto coboara sa vada ce se intampla, iar in acel moment hotii actioneaza extrem de rapid si fura masina.

Pericol urias! Ce inseamna daca gasesti o sticla la roata masinii

Cel mai bun sfat este sa sunati imediat la Politie daca va confruntati cu aceasta situatie.

Cele mai furate marci auto din Romania

Conform unui clasament al Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) cea mai furata masina din Romania este Dacia, urmata de Volkswagen.

Dacia – 456 

Volkswagen – 156 

Mercedes – 98

Opel – 97

BMW – 94

Renault – 79

Audi – 73

Citeste si: O femeie a gasit o sticla de plastic pe plaja. Cand a citit biletul din interior, a inlemnit!

O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Dupa ce si-a dat seama ce inseamna, s-a cutremurat!

O femeie a gasit o sticla de apa pe capota masinii. Atunci cand si-a dat seama ce insemna, de fapt, obiectul respectiv, a tinut sa le avertizeze si pe alte femei despre pericol. Tanara se numeste Hayley West si este originara din SUA. Ea a postat pe contul ei de pe platforma online TikTok ceea ce a patit.

Citeste si: O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei

Experienta acestei femei a traumatizat-o. Haylet a ajuns in parcarea unui supermarket, ca sa isi faca cumparaturile. A luat ce avea nevoie si a iesit din magazin. Deodata, si-a dat seama ca un barbat dubios a inceput sa o urmareasca. Totul s-a intamplat rapid. El s-a luat dupa ea, in mod insistent.

Citeste AICI toata povestea.