Oana Roman a fost sunata de tatal ei, Petre Roman, si a povestit ce i-a spus la telefon. Fostul prim ministru a avut o atitudine neasteptata, iar fiica lui a marturisit pe Instagram ce s-a intamplat.

Toata lumea stie ca Oana Roman si tatal ei, Petre Roman, nu au o relatie foarte apropiata, dupa ce fostul politician s-a despartit de Mioara. Desi a incercat sa pastreze o legatura stransa cu tatal ei, acesta s-a indepartat si mai rau.

Potrivit presei, Oana Roman sufera ca nu se vede des cu tatal ei, vizitele lor sunt de doua ori pe an. „După cum știți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit.

Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să o fac să se apropie din nou de nou, am făcut în privat, în toate felurile… lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea. Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a povestit episodul in care a fost sunata de Petre Roman, dupa ce cineva i-ar fi aratat un articol cu declaratii facute de Mioara Roman despre actuala lui sotie si copilul sau.

„M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine, mă întreb, că mama a făcut nu știu ce declarație de copil și de soția lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declarație la presă de 2-3 ani. El a simțit nevoia să mă sune și să mă tragă la răspundere, deși eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama”, a spus Oana Roman.

Declarații din cauza cărora Petre Roman a răbufnit sunt următoarele: „În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate”. Aceste declarații îi aparțin Mioarei Roman, însă ea a vorbit despre acest subiect în anul 2017.