Politistii din Italia s-au apropiat de aceasta prostituata! Ce le-a spus tanara in limba romana: Am 25 de ani si…

politisti italia prostituata romanca

Traficul de carne vie a luat amploare in Europa! Din pacate, multe dintre tinerele care cad victime sunt si din Romania! Politistii italieni au efectuat o razie intr-o zona rau famata din Roma si au facut o descoperire incredibila!

Oamenii legii din Italia au descoperit mai multe minore care se prostituatu intr-o zona rau famata a Romei! Acestea au picat pe mana traficantilor de carne vie si sunt obligate sa practice prostitutia! Potrivit presei, una dintre prostituate a declarat ca a vazut la “lucru” o fata care nu avea mai mult de 16 ani.

Mai mult, minora era slaba si inspaimantata de cei care o obligau sa se prostitueze. O alta tanara a declarat ca are 25 de ani, dar a fost adusa in Italia atunci cand era minora.

“Am 25 de ani. Am fost adusa aici minora”, a spus ea, potrivit stirileprotv.ro. De frica, fetele sustin ca nu ai in spate pe nimeni, dar ele sunt tinute acolo de obicei prin violenta.

“E dificil să le faci să vorbească despre lucuri despre care nu ar trebui să vorbească! Dacă vorbesc, sunt considerate trădătoare! Un peşte riscă mult dacă trimite o fată minoră la stradă. Riscul e mare”, a declarat, conform sursei precizate mai sus, Pierpaolo Formoso, șeful echipei operative.