Povestea socanta din spatele acestei fotografii le-a dat multora fiori pe sira spinarii de mai bine de 30 de ani. Aceasta poza a fost gasita intr-o parcare si oamenii se intreaba de atunci cine sunt, de fapt, tanara si copilul din imagine. In dimineata zilei de 20 septembrie, anul 1998, o tanara se plimba cu bicicleta pe o sosea din New Mexico.

Citeste si: Dezvaluirea facuta de Catalin Morosanu. Cine este, de fapt, ciobanul din fotografie

Numele ei era Tara Leigh Calico si facea asta zilnic, fiind insotita uneori de mama ei, Patty Doel. Intr-una dintre zilele anterioare, Patty se panicase cand si-a dat seama ca era urmarita de un barbat pe o motocicleta. I-a povestit fiicei sale ce s-a intamplat si i-a cerut sa poarte mereu cu ea un obiect dur, cu care sa se apere la nevoie.

Povestea socanta din spatele acestei fotografii

In dimineata zilei de 20 septembrie, Tara urma sa se intalneasca cu iubitul ei, la tenis. Si-a anuntat mama si i-a spus sa vina dupa ea in cazul in care nu ajunge acasa pana la amiaza. A fost ultima data cand cele doua s-au vazut. Patty si-a cautat fiica dar nu a reusit nici macar sa ii gaseasca bicicleta.

Citeste si: Gina Pistol, fotografie intima cu burtica de gravida. Iubita lui Smiley, de nerecunoscut

A alertat la scurt timp Politia si vecinii, iar oamenii din zona au iesit din case si au incercat sa o gaseasca. Din pacate, nimeni nu a reusit sa dea de urma ei. Politistii au concluzionat ca fusese rapita. Martorii au sustinut ca Tara era pe bicicleta, cand a inceput sa fie urmarita de un camion, conform Realitatea.

Misterul care a infiorat o lume intreaga timp de peste 30 de ani

Pe marginea drumului, politistii au descoperit banda unei casete audio, pe care fata o asculta, dar si walkmanul ei. Au banuit ca Tara le aruncase incercand sa lase urme, pentru ca salvatorii ei sa ii dea de urma. La un an de la ziua aceea, o femeie a gasit poza polariod in care se vede o tanara si un baiat.

Citeste si: Cum arata acum Monica Gabor. Fotografie de colectie, alaturi de Mr. Pink si cei doi copii

Fotografia se afla intr-o parcare din Florida, la peste 2.500 de km distanta de locul in care disparuse fata. Pana si mama tinerei crede ca in poza de afla chiar fiica ei, mai ales dupa ce i-a recunoscut o cicatrice de pe picior. Ulterior, Scotland Yard a sustinut ca Tara este in imagine, insa FBI a declarat ca proba este „neconcludenta”.

Multi au presupus ca baiatul din fotografie ar fi Michael Henley, un baietel care disparuse cu doar un an inainte. Din pacate pentru familia lui, la doar un an distanta, au fost gasite ramasitele acestuia, in Muntii Zuni. Insa, trupul Tarei nu a fost gasit niciodata, asa ca acest mister ingrozitor a ramas nerezolvat pana in ziua de astazi.