Vestea ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza a luat prin surprindere pe toata lumea! La mijloc este Corina Bilcon, o tanara de 29 de ani care i-a furat inima antrenorului! Ea poarta in pantece bebelusul celebrului sportiv!

In urma cu doar doua zile, Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a depus actele de divort, dupa ce de cateva luni presa scrie despre aceasta ruptura! Relatia dintre Anamaria Prodan se sfarseste dupa 15 ani de casnicie!

“Va marturisesc faptul ca este un moment delicat in viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda astfel nici de acum inainte (…) Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice niciodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din puct de vedere familial, cat si profesional”, a declarat Laurentiu Reghecampf, pentru CANCAN.ro.

Potrivit presei, antrenorul s-a indragostit de Corina Bilcon, o tanara in varsta de 29 de ani, care este insarcinata in sase luni cu copilul lui Reghe. Cei doi au fost fotografiati impreuna in luna iulie in Grecia. Cei doi indragostiti au iesit impreuna cu cativa prieteni la o terasa, iar Reghe a fost destul de apropiat de tanara, scrie spynews.ro.

Sursa foto: spynews.ro

Cristi Brancu, dezvaluiri despre divortul dintre Reghe si Prodanca

Realizatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV a analizat despartirea momentului din Romania! Acesta spune ca Anamaria Prodan s-a certat cu toti cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe si cu ea.

“Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurentiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucura de ea.

Mai mult, Ana Maria s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Cornel Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu, realizatorul Exclusiv VIP, pentru Click.ro.