Acum nu mai exista niciun dubiu: Laurentiu Reghecampf si-a oficializat relatia cu noua lui iubita, Corina! In urma cu putin timp, in presa din Romania au aparut primele imagini cu cei doi impreuna, la doar cateva zile dupa ce antrenorul a anuntat ca a depus actele de divort!

La doar o zi dupa ce Anamaria Prodan a anuntat ca nu divorteaza, au aparut primele imagini cu Reghecampf alaturi de noua lui partenera!

“Laurentiu e in perioada de pregatire, ca vrea sa devina campion. Nici noi n-am putut sa mergem sa vorbim cu Laur. Bebe e suparat ca nu l-a vazut cand a venit la Bucuresti.

Acum 10 minute ne-a sunat si ne-a spus ca ne iubeste. Noi nu divortam. De ce s-a vorbit despre divort? Poate ca sunt prea frumoasa si prea mare”, a marturisit Anamaria Prodan, ieri, pentru Pro TV.

Spynews.ro a publicat in aceasta seara doua fotografii in care Laurentiu apare alaturi de Corina in calitate de cuplu!

Cei doi au pozat ca doi indragostiti, mai ales ca tanara urmeaza sa nasca primul lor copil! Din imagini reiese faptul ca indragostitii au iesit in natura, iar momentul a fost imortalizat cu ajutorul telefonului mobil!

Reghecampf si Corina sursa foto: spynews.ro

Dupa aparitia acestor fotografii cu antrenorul de la Craiova in timp ce isi tine la piept noua iubita, concluzia este clara: tot ce s-a scris pana acum este adevarat, iar despartirea de Anamaria Prodan este cat se poate de reala. Vezi aici fotografiile!

Cine este Corina Bilcon, amanta lui Laurentiu Reghecampf

Corina Bilcon are 29 de ani si este originara din Deva. I se mai spune si Corina Gura de Aur – aceasta porecla provine de pe vremea cand era stabilita in Anglia, unde a castigat premiul Golden Mouth, in cadrul unei competitii internationale organizate in Dubai.