Primul castigator al show-ului de la Antena 1, condamnat pentru o crima odioasa! 10 ani si 4 luni de inchisoare: Imi aduc aminte ca am…

castigator Tavi Oprea iadul bucatarilor antena 1 crima

Octavian Oprea a fost castigatorul primei editii a show-ului Iadul Bucatarilor de la Antena 1. In urma cu doi ani, tanarul de 32 de ani a fost condamnat definitiv pentru o crima savarsita in anul 2018! Potrivit anchetatorilor, acesta se afla sub influenta drogurilor in acele momente.

In anul 2014, Octavian Oprea a devenit cunoscut dupa ce a castigat show-ul culinar Iadul Bucatarilor de la Antena 1! Tanarul a plecat acasa atunci cu marele premiu in valoare de 80.000 de euro! In 2019, Tribunalul Bacau l-a condamnat la 10 ani si 4 luni de inchisoare pentru omor si cosum ilicit de droguri! Decizia instantei a fost definitiva si a venit la un an dupa comiterea faptei.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 9 martie 2018, o pensionara din Onesti a fost ucisa de Tavi Oprea in scara blocului! Batrana in varsta de 77 de ani, sotia unui fost politist, a iesit sa duca gunoiul cand l-a observat pe tanarul care avea un comportament bizar si l-a intrebat ce cauta acolo.

Octavian Oprea s-a napustit asupra ei, i-a rasucit mainile la spate si a lovit-o cu o violenta iesita din comun. Dupa agresiune, a adormit langa victima aflata in agonie, scrie adevarul.ro.

Tanarul a venit atunci la Onesti, din Constanta, impreuna cu tatal sau pentru a participa la inmormantarea bunicii. Oprea a declarat procurorilor ca a cumparat mai multe pastile de Ecstasy de la o persoana din Constanta.

”M-am întâlnit cu o persoană care locuia vizavi de Hotel Zodiac din Constanţa şi am achiziţionat de la aceasta vreo 7 pastile de ecstasy la preţul de 50 lei pastila, după care am plecat cu autoturismul care era proprietatea mea către Ploieşti. Aici m-am întâlnit cu tatăl meu şi împreună ne-am deplasat către Oneşti. În următoarea perioadă, de aproximativ 2 zile. am consumat pastilelele de ecstasy şi am mai rămas doar cu un fragment.

Îmi aduc aminte că m-am plimbat prin oraş, am fost la poalele unui deal şi am stat acolo având senzaţia că sunt urmărit de demoni şi că cineva ar vrea să mă omoare. Îmi aduc aminte că am intrat într-o scară de bloc, spre seară, cu intenţia de a mă odihni, iar apoi îmi aduc aminte că am fost trezit de către organele de poliţie, era foarte mare gălăgie, şi ca un flash în momentul în care am fost ridicat am observat probabil o persoană care era pe jos. Am fost întrebat de un poliţist: «Ce-ai făcut, inconştientule», după care am fost dus la secţia de poliţie”, a declarat Octavian Oprea achetatorilor.

Avocatul sau a solicitat atunci instantei sa tina cont de circumstantele personale ale tanarului: ”Provine dintr-o familie dezorganizată, părinţii fiind divorţaţi, inculpatul a participat la un concurs, a câştigat ceva bani (80.000 de euro n.r.), a lucrat pe un vas de lux, a intrat în patima drogurilor, iar înainte de a săvârşi fapta de omor, a consumat 6 pastile şi jumătate, îi murise bunica la care ţinea foarte mult, fapta de omor a fost fără nici un scop, nici un moment nu şi-a adus aminte nimic”.