Printesa Diana, umilita in ziua in care si-a anuntat logodna! In data de 24 februarie 2021, s-au implinit 40 de ani de la ziua in care Printul Charles a rostit niste cuvinte care i-au dat cosmaruri tot restul vietii Dianei. In anul 1981, Lady Diana Spencer si Printul Charle apareau in fata jurnalistilor si anuntau oficial faptul ca s-au logodit.

Citeste si: Camilla, umilita de Printesa Diana. Uluitor ce i-a spus amantei Printului Charles, de fata cu toata lumea

Cei doi formau un cuplu de sase luni. S-au cunoscut din intamplare, chiar cand Charles o curta pe Lady Sarah, sora mai mare a Dianei. In data de 24 februarie, viitorii soti au dat un interviu comun pentru postul BBC. Jurnalistii s-au intalnit cu cei doi la Palatul Buckingham.

Printesa Diana, umilita in ziua in care si-a anuntat logodna!

Fiul Reginei Elisabeta s-a declarat incantat, dar si surprins ca Diana a fost de acord sa se casatoreasca cu el. Tanara lui logodnica l-a laudat atunci pe viitorul ei sot, considerandu-l drept extraordinar. Insa, la un moment dat, Charles a facut o declaratie cu care a umilit-o public pe Diana, conform OK Magazine.

Citeste si: Iubitul secret al Printesei Diana. Cu el a vrut, de fapt, sa se casatoreasca. Incredibil cine este barbatul

Mama printilor Harry si William avea sa declara ulterior sa acele cuvinte au traumatizat-o pe viata. Cand jurnalistii i-au intrebat pe cei doi daca sunt indragostiti, Diana a raspuns cu timiditate, spunand „desigur”. Insa, Charles a tinut sa ii completeze raspunsul tinerei cu o continuare care a intrat in istorie: „orice ar insemna asta… sa fii indragostit”.

Printul Charles a mai recunoscut atunci ca au tinut logodna secreta timp de trei saptamani. El a cerut-o, de fapt, pe Diana de sotie in timpul unei cine in doi, pe care a organizat-o chiar la Palatul Buckingham.

El isi dorea sa ii lase un interval de timp sa se gandeasca la raspuns in timpul unei vacante in Australia. Insa, Printesa Diana a acceptat imediat si s-a si mutat din apartamentul din Kensington, pe care il impartea cu alte colege, in Clarence House.

Citeste si: Meniul zilnic al Printesei Diana. Se strecura in bucatarie pentru a-si lua cate un pumn de stafide drept gustare

In acea zi deosebita, de 24 februarie 1981, Diana a purtat un costum albastru de la Harrods care a devenit faimos in toata lumea. A fost pentru prima data cand o logodnica din familia regala a primit dreptul sa isi afiseze public inelul de logodna. Bijuteria Dianei era din aur alb, de 18 karate, cu diamante si un safir oval adus din Sri Lanka. Cu acelasi inel a cerut-o si William pe Kate Middleton.

Sursa foto.