Probleme grave cu a patra sarcina a Antoniei. Vestea primita de Alex Velea

antonia sarcina a patra gravida alex velea copii

Stirea ca Antonia ar fi insarcinata a luat prin surprindere pe toata lumea. Mai mult, zvonurile s-au amplificat dupa ce paparazzii au surprins-o pe vedeta imbracata intr-o salopeta mulata si parea ca are burtica proeminenta.

In anul 2010, Antonia a nascut primul ei copil, pe Maya, apoi in 2014, cel de-al doilea copil, pe Dominic, iar in 2016, al treilea copil, pe Akim.

Potrivit wowbiz.ro, toate cele trei sarcini ale Antoniei au fost prin cezariana. La ultima nastere, cea din 2016, Antonia a marturisit ca medicii i-au spus ca ar trebui sa fie si ultima nastere, pentru ca riscurile a celei de a patra sarcini ar fi mult prea mari.

Specialistii spun ca orice noua operatie dupa cea de-a treia cezariana este periculoasa pentru corpul mamei.

“In mod normal, una sau doua operatii de cezariana nu prezinta niciun risc semnificativ pentru mama sau copil. Dar odata ce femeile incep sa aiba trei sau mai multe cezariene, apare un risc semnificativ pentru complicatii”, a afirmat medicul Marra Francis.

Antonia are numai cuvinte de lauda despre partenerul ei de viata, Alex Velea, transmitand-ule fanilor ca este un om care i-a suportat dintotdeauna toanele, chiar si atunci cand este… in perioada sensibila a lunii.

„Cei mai mulți dintre voi nu stiti, dar omul acesta intotdeauna mi-a suportat toanele. Cand sunt in perioada sensibila a lunii si am schimbari de dispozitie, in loc sa se enerveze, el ma intreaba daca am dureri si daca poate sa ma ajute cu ceva. Nu mai spun ca, daca ma accidentez, e ca si cum am fi siamezi, imi simte durerea si imi spune ca ar vrea sa o ia pe toata asupra lui. Are o rabdare infinită cu mine, este un exemplu cand vine vorba de rabdare”, a marturisit Antonia.