Radu Ciucă și Viviana Sposub au avut o poveste de iubire discretă, dar acum el a aruncat bomba despre relațiacu frumoasa brunetă! Cu ocazia celui mai nou podcast făcut de Cătălin Măruță pe Youtube, au ieșit la iveală o mulțime de secrete.

Invitata oficială a fost vloggerița Mimi, care a anunțat că își va lansa și ea în curând o astfel de emisiune în mediul online. Ca un joc, Măruță i-a propus acesteia să îl aibă drept invitat pe Radu Ciucă, partenerul lui de emisiune de ani de zile, scriu jurnalistii de la enews24.ro.

Cu această ocazie, Radu a dezvăluit că a cunoscut dragostea adevărată, că a fost înșelat de o altă femeie cu fostul ei iubit, dar și ce s-a întâmplat între el și Viviana Sposub, înainte ca bruneta să meargă la Ferma, unde l-a cunoscut pe George Burcea.

“Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o. (n.r. adevărata iubire) Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit. (n.r. o altă iubită, nu Viviana) Nu e despre acea persoană pe care… O știi și pe cealaltă.

Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa.

Nu vorbim de Viviana cu înșelatul. Înainte, cu mult înainte ne-am despărțit, relația noastră era terminată cu câteva luni înainte să plece la Fermă. Nu ea m-a înșelat, sau nu cred.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

Cea care m-a înșelat m-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine. La momentul ăla, am zis că trecem peste, dar nu am putut, mi-a rămas în cap, nu mai aveam încredere deloc”, a mărturisit Radu Ciucă atât despre Viviana Sposub, cât și despre cealaltă femeie care i-a frânt inima, în podcastul lui Cătălin Măruță.