Raisa Florentina Scarlat, o copilă în vârstă de doar cinci ani și șapte luni, a fost dată dispărută de părinții ei. Fata locuia în satul buzoian Găvăneşti, comuna Săgeata, după ce nimeni nu a mai știut nimic de ea.

Oamenii legii au reușit să o găsească în cele din urmă, iar cel mai crunt scenariu s-a adeverit, din nefericire. Copila a fost găsit moartă, în râul Buzău. 

Astăzi, 3 iulie, în jurul orei 13:30, cadavrul micuței a fost scos din apele râului Buzău, în dreptul podului de la Grădiştea. Trupul neînsuflețit a fost preluat de o ambulanță și dus la IML pentru a fi examinat și astfel să se stabilească cu exactitate cauza morții copilei.

Astfel, autoritățile pot stabili dacă i s-a mai întâmplat și ceva celei mici sau moartea ei a fost doar un accident teribil. 

Eroare RSS: A feed could not be found at `https://www.fanatik.ro/cross/haihui`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

IPJ Buzău, în urma căutărilor cu ajutorul unui elicopter, a anunțat că a fost zărit, plutind pe apele râului Buzău, în județul Brăila, silueta unui copil. Cadavrul avea o pereche de pantaloni roșii, similari cu cei descriși de părinții Raisei, în ziua dispariției copilei.