Raluca Pastrama cere ajutorul autoritatilor. Ce i-ar fi facut Pepe intrece orice imaginatie

pepe raluca pastrama

Vestea ca Raluca Pastrama si Pepe divorteaza a luat prin surprindere pe toata lumea. Daca initial parea un divort pasnic, lucrurile au inceput sa se complice. Mama copiilor artistului a luat o decizie radicala in urma cu doua zile.

Au aparut detalii neasteptate cu privire la divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Pepe a anuntat in urma cu doar cateva saptamani ca va divorta de mama copiilor sai, iar despartirea este una amiabila.

“Salutare tuturor! Vreau sa fac un anunt extrem de important, pentru mine si cred ca si pentru voi. E trist totodata, dar e adevarat. Eu alaturi de Raluca nu vom mai porni pe acelasi drum. Mai exact vom divorta in curand. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei. In momentul de fata, nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani.

Dar de cand a hotarat acest lucru, dupa toate cele discutate si multele incercari de impacare, ne intelegem foarte bine. Chiar ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin nu mai vrem sa fie acele tensiuni”, a anuntat Pepe.

Situatia dintre ei a inceput sa se complice, iar Raluca a luat o decizie radicala in urma cu doar doua zile. Potrivit cancan.ro, ea a deschis o actiune in instanta impotriva lui Pepe, pe rolul Judecatoriei Sectorului 2 din Capitala, avand ca obiect emiterea unui ordin de protectie.

Raluca ar fi recurs la acest gest dupa ce ar fi primit cateva mesaje de amenintare din partea artistului si a cerut ajutorul autoritatilor.

Raluca: „Au fost ani de zile in care presa m-a tocat”

Raluca Pastrama marturisea intr-un interviu pe canalul sotului ei de pe YouTube ca sunt multe lucruri care le-a tinut sufocate in sufletul ei. “As avea multe de spus. Si in toti anii astia si eu am avut multe lucruri pe care le-am tinut asa sufocate in sufletul meu. As fi vrut de multe ori sa vorbesc si sa ma descarc, sa-mi deschid sufletul si sa vorbesc cu oamenii. Mi-as fi dorit sa ma cunoasca oamenii mai mult decat asa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca.

“Sunt multe lucruri pe care as vrea sa le impart. Sunt un om cu multe idei si cu multa imaginatie, imi place sa vorbesc. Sunt un om deschis si cu vorbele la mine intotdeauna. Am avut asa un trac din cauza celor intamplate la inceputul relatiei mele cu Pepe si nu doar la inceput. Au fost ani de zile in care presa m-a tocat si am simtit nevoia sa ma inchid in mine”, a completat Raluca Pastrama.