Rasturnare de situatie! Anamaria Prodan, primele declaratii despre divort: Laurentiu Reghecampf este…

anamaria prodan reghe divort

Vestea ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf divorteaza a luat prin surprindere pe toata lumea! Dupa ce antrenorul ar fi confirmat zvonurile, impresara a facut primele declaratii cu privire la acest subiect delicat din viata lor!

Dupa 15 ani de casnicie, Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan ar fi in pas de divort! Impresara a facut primele declaratii cu privire la acest subiect pentru Click.ro.

“Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Motivul divortului?

Antrenorul s-ar fi saturat de toate scandalurile si a decis sa se separe de Anamaria! Presa scrie ca punctul culminant ar fi fost transterul lui Man la Parma, atunci cand Anamaria Prodan a fost sarita din schema de Gigi Becali si nu si-a luat comisionul!

Atunci au avut loc mai multe schimburi de replici scandaloase intre Gigi Becali si familia Reghecampf! “Eu nu sunt o taranca, sa stau sa intind mana la Gigi Becali”, a replicat Anamaria Prodan atunci. Daca rezolva transferul fostablistului, impresara castiga 850.000 de euro.