Vestea ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza a luat prin surprindere pe toata lumea! Contactat de reporterii unui site de stiri sportive, Gigi Becali a facut primele declaratii despre aceasta ruptura!

Gigi Becali a vorbit pentru prima data despre despartirea dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan! Afaceristul nu a dorit sa comenteze informatiile aparute in presa si a subliniat ca daca Reghe a depus actele de divort, nu il intereseaza aceasta decizie.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali, pentru de Prosport.

Anamaria Prodan spune ca nu stie de existenta unei amante, iar daca se adeveresc aceste zvonuri, ea depune actele de divort.

„Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf că are o iubita care este și gravidă? Ce legatură au actele de divorț cu gravidenia? Nu știm cine e asta și nu mai promovați non-valori.

Uite, eu cu Adrian (n.red.Thiess) suntem nași, dacă e gravidă. Laurențiu este în perioada de pregătire, omul vrea să fie campion. Bebe (n.red. fiu cel mic) e supărat că nu l-a văzut acum, acum 10 min am vorbit cu el, zicea ca ne pupă si ne iubește pe mine și pe Adi (n.red. Adrian Thiess, alături de care era Anamaria Prodan).. (…) Eu cu Adi nu știm. (…) Noi nu divorțăm.

Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. (…) Nu mai promovați nonvalori. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine”, a declarat Anamaria Prodan la un post de televiziune.