Fiica Anamariei Prodan a vorbit despre ultimul episod trist din familia ei. La 22 de ani, Rebecca va conduce ai doilea sau club din cariera. Ea figureaza ca principala investitoare la Academia Clinceni.

Academica Clinceni a intrat de la inceputul acestui an sub un nou patronat. Familia Anamariei Prodan este acum la conducere, dar pentru ca vedeta nu poate figura ca patron de club si ca impresar, atunci in fruntea clubului a fost numita fiica ei, Rebecca Dumitrescu Prodan. Tanara este obisnuita deja conduca echipe de fotbal, dupa ce a fost in aceeasi pozitie anul trecut la Hermannstadt.

”Vin dintr-o familie care nu e obișnuită să piardă. Aici nu e loc de eșecuri. Nu-i putem spune mamei noastre că nu vrem să facem ceva, sau că nu putem. Mama ne-a crescut cu o mentalitate de învingători. Nu e loc de poziția a doua în viața mea. Mereu, trebuie să fie numai primul loc”, a povestit Rebecca.

Rebecca a marturisit ca mereu s-a temut sa-si puna familia in situatii neplacute. “Vin dintr-o familie care nu e obișnuită să piardă. Aici nu e loc de eșecuri. Nu-i putem spune mamei noastre că nu vrem să facem ceva, sau că nu putem. Mama ne-a crescut cu o mentalitate de învingători. Nu e loc de poziția a doua în viața mea. Mereu, trebuie să fie numai primul loc”, a povestit Rebecca.

Eroare RSS: https://ziareonline.ro/category/newscaffe/feed is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

Cat despre divortul dintre mama ei si Laurentiu Reghecampf, Rebecca a marturisit ca antrenorul “este departe de ce a fost”. In luna februarie, va exista un duel intre Universitatea Craiova si Academica Clinceni: „Când vom fi adversari? Cel mai bun să câștige. Sper să mai fie la echipă până atunci. Domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”