Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan s-au intalnit, din greseala, la un restaurant din Bucuresti. Impresara a facut primele declaratii si a dezvaluit ce s-a intamplat, de fapt, in interior.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o întâlnire ca-n filme chiar în centrul Capitalei, unde au dat nas în nas la o terasă din nordul Bucureștiului, chiar în parcul Herăstrău.

Tehnicianul și impresara au dat nas în nas, joi seară, la un restaurant de lux, unde obișnuiau să meargă pe vremea când încă mai formau un cuplu. Cei doi au stat la mese diferite, la o distanță sigură, astfel încât vulcanica Anamaria să nu declanșeze un adevărat haos la vederea lui Reghe. 

Antrenorul avea întâlnire cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. Reghe a schimbat câteva vorbe cu Rotaru, apoi a plecat de la terasă, o alegere înțeleaptă, tocmai  pentru a nu o întărâta pe Prodanca. 

Laurențiu Reghecampf și-a permis totuși o mică ,,aroganță” față de Anamaria Prodan, căci în momentul în care a plecat, a trecut fix pe lângă masa fostei soții. A urmat apoi un moment extrem de tensionat, cei doi și-au aruncat câteva priviri cu subînțeles, însă din fericire au reușit să se evite civilizat, deși toți cei prezenți se așteptau ca impersara să dezlănțuie un haos total. 

„Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo.

Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.