In urma cu doua saptamani, Dorian Popa prezenta pe canalul sau de YouTube un Rolls Royce Phantom in valoare de 500.000 de euro. Atunci, cantaretul spunea ca se gandeste daca sa si-o cumpere si ca a primit o propunere de schimb contra unor case din cartierul pe care-l construieste. In urma cu doar cateva ore, pe internet au aparut imagini cu bolidul accidentat.

Dorian Popa a publicat pe data de 11 noiembrie un videoclip pe YouTube intitulat: Mi-am luat Rolls Royce de 500.000 de euro!?. Atunci, artistul a marturisit ca masina ii apartine unui prieten, care i-a propus sa faca un schimb pentru niste case din complexul pe care-l construieste cantaretul.

“Astazi am luat Rolls Royce Phantom 8 2020, Jhonutule. De data aceasta o vedeti la mine pentru ca este in probe. Da, ati auzit foarte bine. Ciprian a plecat in Dubai si mi-a zis in felul urmator: Ba, eu iti las masina si gandeste-te pana ma intorc daca imi dai niste case si iti las tie masina. Cand am auzit “niste case”, am stat asa si m-am gandit cum suna “niste case” pe o masina, Jhonutule”, povestea atunci Dorian Popa.

In urma cu doar cateva ore, pe Internet au aparut imagini cu Rolls Royce-ul implicat intr-un accident rutier. In clip se poate observa numarul de inmatriculare identic cu cel prezentat de Dorian Popa pe YouTube si chiar pe fundal se aude o voce care spune: Marca Dorian Popa. Inca nu se stiu detalii despre accident, dar masina a suferit o dauna majora.

Airbag-urile din partea dreapta sunt sarite si se pare ca a suferit si o dauna in partea din spate. Ramane de vazut care sunt datele, pana acum nimeni nu a oferit detalii despre acest subiect. Videoclipul poate fi urmarit AICI